Ahoj kamarádi Vevise a Machova,po dohodě s Jakubem z Kukuldy,včera jsem s ním mluvil udělám opět sraz fora BmwGS.
Dobrá zpráva hospodu u Božky koupil pan Wong a nemá tam potraviny,ale provozuje hospodu tak si tam uděláme výlet a zavzpomínáme na Božku,Simonku + Hanibala.
Těším se na Vás a doufám,že nám počasí bude přát.
Bob
Kdo přijede:
Bob
Pedr
Sniper
Medik
Tlustoch
Jarda sajda
Hiks (když najde baterku do svého GS)
Upravil Bob dne 05.04.2025 17:26
Prosím tě .. přelom květen červen nemůžu ... a začátek je taky na houby nechci navádět, ale pokud by to bylo 23-25.5 tak bych jako fakt dorazil ... Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Zatím s tím počítám. Posledně nás bylo pár, ale houby zle. Letos to snad dám už na motorce Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kamarádi,kolegové a Všichni Machov friends s radostí Vám mohu potvrdit termín Kukuldy 23-25.2025.Jakub se na nás těší plznicka a dobroty připravený,vyjížďka na sobotu do Pl objednaná u našeho Mistra krkovicky Kasaka.
Těším se na Vás,pište kdo přijedete kapacita 20 pionyrskych lůžek,peřiny za smesnych 200kc/noc.
Veškeré dotazy pls tel.608160535 Bob.
Upravil Bob dne 05.04.2025 14:15
Cau. Pokud bude alespon trochu slusne, pocitam, ze dorazim...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Čaues, já nepřijedu, neb jsem 24.5. na oslavě.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj Bobe, je to stejně jako s GS srazem. Výjimečně nezávodí koně a pokud už budu mít na čem, přijedu.
Bude mi sice chybět Vevisovo dobývaní se do stanu, ale aspoň na to zavzpomínáme.
Waltr napsal:
Ahoj Bobe, je to stejně jako s GS srazem. Výjimečně nezávodí koně a pokud už budu mít na čem, přijedu.
Bude mi sice chybět Vevisovo dobývaní se do stanu, ale aspoň na to zavzpomínáme.
Pane Waltr,moc rád tě uvidím,dojed čímkoliv,třeba plechovkou,je to setkání starých známých,návštěva hospody u Hanibala,výlet na pstruha do Pl,večerní grilovacka.Bude to fajn,já do toho Machova jezdim moc rad.
Upravil Bob dne 06.04.2025 10:08
Přátelé, užijte si to a pozdravujte tam. Já bohužel nemůžu dorazit. Budu tou dobou na cestě do Irska a na závody TT Isle of Man.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
I já bych se rád stavil, ale následující středu vyrážíme na cesty. Takže o víkendu budu spíš ladit zavazadla. Respektive přemlouvat mozek, co všechno je do kufrů nadbytečný...
Užijte si to!
Baworák, boxer. Fakt není co řešit...