Speedy si děláš kozi, že do Svatý Heleny vede asfalt ne???? Jinak fotky máš fakt moc pěkný. Je vidět, že jsi profi fotoaparátista.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
pekny, pekny.... aspon mame inspiraci na Fagaras na prespristi tyden....
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Docu doporučuji projet z Fagarase tunelem dolů a tu přehradu co je cestou dolů objet po pravé straně lehkým "offíkem" a ne po levé asfaltkou. A nechá se tam přímo i u vody ubatovat - Hotýlek, kemp nebo na volno!
Přeji fůru šťastných kilometrů!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
SPEEDY napsal:
Docu doporučuji projet z Fagarase tunelem dolů a tu přehradu co je cestou dolů objet po pravé straně lehkým "offíkem" a ne po levé asfaltkou. A nechá se tam přímo i u vody ubatovat - Hotýlek, kemp nebo na volno!
diky Tome, plz muzes nacrtnout trasu na www.maps.live.com a highlight cestu jako link sem prilepit?
jako jsem to udelal treba tady.... http://www.bmwgs....post_27936
Upravil Doc dne 24.07.2008 22:11
SPEEDY napsal:
Tam tudy jsem jel asi před 3 lety a pršelo.To byla prdel. Málem jsem upadl do přehrady. Ve dvou a naloženej. Jak jinak. Bylo to ještě na Alpu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli: Jo je to tam pěkné - většina lidí to prosviští po asfaltce a o tomhle ani neví. Zastavila nás ženská co jela protisměrem - měla Landcruisera a řekla nám, že ta cesta je velice špatná a nesjízdná... Měla "Lanďáka" jen jako image do města
Docu tohle je pro mě zatím nejrychlejší - s tím webem bych se musel seznámit víc.... A na to nemám teď přes den čas
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[50.37Kb]
SPEEDY napsal:
Zdravím všechny BMW nadšence, cestovate a foto-tvořiče. Dnes jsem přidal na náš web www.x-treme.cz do sekce tip-trip letošní cestičku...
TRANS MOLDAVIA & ROMANIA - „cesta za sklaním městem, pohořím Fagaras a rumunskýmí čechy“
Složení moto: V-STROM 1000, GS 1150, GS 650
Jak víte web x-treme.cz je hlavně o fotkách tak pokud máte náladu mrkněte se...
Speedy - OK, takhle to staci, ted alespon vim, ze se jedna o 7C... to jsem z toho predchoziho nepochopil, kudy, jakym tunelem atd. - ocem to vlastne mluvis....
je to vlastne samo od sebe po te same strane aniz by bylo jasne, ze jde o offroad [zoom a uvidis, ze to je jiz navrzena, aniz jsem se o snazil - microsoft mysli za Vas!!!]
Upravil Doc dne 25.07.2008 14:28
DOC: Když vyjedeš na "vrchol" pohoří směrem od města Fagaras a potom jedeš dál směr na Jih tak jedeš hned z vršku tunelem - potom se motáš nějaký čas po krásných zatáčkách a stále jedeš dolů - po cestě stojí za zastavení ten vodopádek co je na webu na foto a dál když jedeš tak je tam potom ta odbočka vpravo (sjedeš z asfaltky) a už se motáš po pravé straně té přehrady takovým opravdu lehonkých "offíkem"... no a potom tě to zase zpět vyvede na asfaltku u hráze přehrady - také to tam stojí za "koukandu" - hlavně ta hráz!
Defacto nelze jet ani po jiné asfaltce z toho vršku!
SPEEDY napsal:
Zdravím všechny BMW nadšence, cestovate a foto-tvořiče. Dnes jsem přidal na náš web www.x-treme.cz do sekce tip-trip letošní cestičku...
TRANS MOLDAVIA & ROMANIA - „cesta za sklaním městem, pohořím Fagaras a rumunskýmí čechy“
Složení moto: V-STROM 1000, GS 1150, GS 650
Jak víte web x-treme.cz je hlavně o fotkách tak pokud máte náladu mrkněte se...
Tom "SPEEDY"
jak to zvladaly E07? Bylo top v pohode nebo by to chtelo neco jineho?
Rozhodně E-07... Jak již zde bylo několikrát zmíněno jde o zcela univerzální gumu. Pokud nad tím v terénu přemýšlíš tak se s ní toho nechá celkem dost projet. Je jasná, že bahno s opatrností atd...
Navíc na poslední sadě jsem najel cca.: 16 tis. km. oproti 09, kde to bylo asi 10 tis.
A stejně pokud to přeberu tak těch 90% bude stejně asfalt, protože moto mám i jako služební "vůz".
Včera jsme se odtud vrátili.Jeli jsme Bulharsko a pak RO.Mě vzala vís než 7C ta 67C.
Tím víc že jsem tam malinko bloudil a jezero jsme objeli po druhý straně po dost kozích stezkách,ale až na hnusný počasí to bylo super poježdění.
Upravil sadilek dne 28.07.2008 09:44
Jo, ve Svaté Heleně jsem byl před týdnem, asfaltka je do půlky cesty od Dunaje a do měsíce/dvou má být až do vesnice,
makaj na tom, jak vzteklý. Bohužel to asi přinese megazkomerčnění a nával autobusů
Byl jsem dost překvapen, jak jsou na tom dobře, internet ve škole, klimatizace u Pepsiho..
Upravil stepan dne 28.07.2008 10:33
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
stepan napsal:
Jo, ve Svaté Heleně jsem byl před týdnem, asfaltka je do půlky cesty od Dunaje a do měsíce/dvou má být až do vesnice,
makaj na tom, jak vzteklý. Bohužel to asi přinese megazkomerčnění a nával autobusů
Byl jsem dost překvapen, jak jsou na tom dobře, internet ve škole, klimatizace u Pepsiho..
Já si myslím, že to nebude tak mega s těmi autobusy... Co jsem se bavil s lidma tak už tam kudrna moc lidi netahá, protože lidi zjistili jak na tom "rejžuje" a už tam raději dojedou a ubytují se sami. Snad ten autobusový boom už skončil. Jo a ty autobusy tam jeli až nahoru i když tam nebyla cesta...
V RO jsem byl poprvé asi před 10-ti lety a změny jsou znát neskutečně... Za chvíli budou už i zákazy vjezdu (tehdy tam taková značka nebyla)...