bohumil napsal:
jasně že jedeme bír,kuře,bír,kuře,bír...
.......wurst, bier, wurst, bier Vyjíždíme příští sobotu 27.6. směr Alpy, Dolomity a ve čtvrtek 2.7. jsme tam. Bohušu, sraz ve čtvrtek navečer na obvyklém místě - budeme ti držet flek na stan.
hmmm chlapi ja premyslel nad vyletem k Mariazellu a tam neco pojezdit, ze bych se taky podival jak to vypada v tom Ga-Pa? popremyslim a kdyztak vas najdu u parku a vycepu
rád bych se přidal mám volno28.6. a rád bych vyrazil někam do alp popř. do Dolomit a následně do GA-PA. Pojedu určitě ale v partě je to lepší Popř. by jsme se mohly někde sejít cestou do Ga-Pa
Upravil Fananek dne 20.06.2009 21:15
Kdo teda jede? Piste, kdybych jel tak asi jedine s nekym.
My (já + přítulka) jedeme sto pro. Vyrážíme v pátek cirka v 16:00, podle toho, jak se mi povede skončit v práci. Na místě bychom s Tebou trávili jen část akce, mám tam nějaké pracovní povinnosti a navíc spíme v hotelu, ale zrovna o tohle bych strach neměl – Čechů tam určitě budou minimálně stovky.
Zdar ve spolek, já se tam chystám taktéž ale chtel bych jet už ve čtvrtek přespat v Munchenu a v pátek přejet do GA-PA ale mužu jet až v pátek. Ale nemam skušenosti co a jak tak se rád k někomu přidám ať se nejezdí pojednom!
... servis a diagnostika BMW Motorrad