zdravim všechny . letos uz jsem byl ra-it- ch- takze zapad jsem uz trochu projel
a ted bych rad jel nekam na vychod /rumunsko atd./tak cca na tyden .jelikoz nemam zkusenosti s vychodem tak byh se rad k nekomu pridal
Už jsem letos sice byl,ale pokud bych to finančně nějak zvládnul tak bych rád pojezdil to co jsem měl naplánovaný a nestihnul to.Bylo toho tolik že se to nedalo.
Nikam nepojedeš Lubossi, protože si dovčuvezmu já a budu budovat náš dům tet když už nás je na to víc jak dva. A navíc bys tam byl nějak často když já letos nemůžu
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Ty bys nejraději dovolenou celej srpen,celý září,v zimě se ti taky asi nebude chtít do práce.... no tak já teda nevím.A vůbec-nečum tady do netu a jdi budovat.Nebo nemáš co na práci?
Zařizuju toho dost. Bohužel v dnešní době se to vše dělá přes net, takže u toho ještě chvíli sedět budu. Po obědě mě tady už doufám neuvidíš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
já jedu ze ženou poslední víkend v srpenci a první tejden v září na okružní Slovensko podél severních hranic to je Bitča Orava Tatry až po Duklu prohlídka dukelského průsmyku nutnost pak strávit něco na šíravě no a na ukrajinu podle času ale samotnýmu se mi tam nechce na tu ukrajinu myslím tak kdyby se chtěl nějakej poho párek přidat tak dejte vědet mooc lidí stojí za prt ale samotnýmu je taky smutno a s té Ukrajiny mam strach tam jet sám
zkrátka poho tejden na slovensku
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
já jedu ze ženou poslední víkend v srpenci a první tejden v září na okružní Slovensko podél severních hranic to je Bitča Orava Tatry až po Duklu prohlídka dukelského průsmyku nutnost pak strávit něco na šíravě no a na ukrajinu podle času ale samotnýmu se mi tam nechce na tu ukrajinu myslím tak kdyby se chtěl nějakej poho párek přidat tak dejte vědet mooc lidí stojí za prt ale samotnýmu je taky smutno a s té Ukrajiny mam strach tam jet sám
zkrátka poho tejden na slovensku
no mám v plánu slovensko po severní hranici bitča orava dál tatry duklu pak šíravu trochu koupačka a tak skrátka volná dovolená no a po domluvě možná ukrainu ale to nevím to podle okolností no my vyjedeme teda musíme v pátek 28 8 a musím bejt doma do pátku za tejden protože paňmáma jde do práce v sobotu 5.9
tak jedině že by jste nás nějak dohnali a někde dali spicha
jo a čem na bmw 1150 gs
Upravil fifa dne 17.08.2009 21:00
když ho miluješ není co řešit
mirdan napsal:
zdravim všechny . letos uz jsem byl ra-it- ch- takze zapad jsem uz trochu projel
a ted bych rad jel nekam na vychod /rumunsko atd./tak cca na tyden .jelikoz nemam zkusenosti s vychodem tak byh se rad k nekomu pridal
Ahoj. už jsem měl být pryč, ale musel jsem to odložít. Chystám se projet rumunsko, offroadem jsem tam byl už několikrát, ale na moto ještě ne. Pokud máš ještě zájem, mužem se domluvit. Mešky Třeboň