Moc o tom nikde nikomu nevyprávím, ale dostal jsem pozvánku na BarCam Brno. Byla tam spousta mladých lidí, tak jsem to nepojal jako cestopis od někud někam, ale jako vyprávění podle toho, jak to po letech zůstane v paměti... http://www.superl...-se-naucilZvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Už si to užívám
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jardo, zatím jsem to jen shlédla z rychlíku. Úžasné, i TO mezi řádky. Těším se, až se na to podívám v klidu doma. Budu moc ráda, až nám zase někdy vyjde setkání. Navíc máš u nás stále knížku .
Koukal jsem na začátek...a respekt. Asi jsem na podobnou akci srab :-(
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Moc pěkný, líbí se mi tvůj postoj a přístup k lidem, ale možná mě trošku zamrzelo, že to vypadalo, jak kdyby jsi zanevřel nad lidma tady a házel je všechny do jednoho pytle. Možná to bylo jenom pro zlehčení situace a ukázku kontrastu, ale třeba příklad o poděkování v kavárně mi přijde opravdu hodně velký zobecnění.
Taaaak to jsi ty? noooo, taky už jsem párkrát přednášel před studentama.. takže respekt za to pojetí, nicméně na Paulovim příspěvku taky něco je...;-)
Ale je to prostě rétorika řečníků...
Mě spíš zaujala ta podstata a suverenita toho odhodlání a chuti to celý přežít, to je pecka a já ted budu přemýšlet, jesti na to mám gule..;-)
Marino
dík... No v těch kavárnách je to fakt dost častý jsem tam dost často )) kdyby tak jsem to PDF vystavil lepší kvalitě fotek a s nad i lepší grafika pro čtení
Upravil Jarda Dingo dne 28.06.2013 18:38
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Jarda Dingo napsal:
dík... No v těch kavárnách je to fakt dost častý jsem tam dost často )) kdyby tak jsem to PDF vystavil lepší kvalitě fotek a s nad i lepší grafika pro čtení
Určitě se to najde to ne že ne, ale člověk co se na první pohled chová tak jak jsi to popsal v přednášce je pro mě hulvát a asi bych si s ním neměl moc co říct. Naštěstí naprostá většina blízkých nebo kamarádů taková není a proto mi to přišlo jako zbytečně velký zobecnění, ale možná se zbytečně šťourám v detailech.
Jinak přednáška parádní, knížku jsem četl už dávno a pořád máš můj obdiv, že jsi se do toho sám pustil.
Jardo, clovece, je dost, ze jsi zas vyplaval. Delal jsem ted neco s Andrejem, srbskym kreslirem a mel na sobe tvoje triko! Bejvas v Praze? Dame kavu, kdyz uz tady ty kavarny prisly na pretres??