Má zatím NEJ cesta - 47 dnů - 19.650KM: BAMOKA BMW MOTORRAD TOUR 2014 - BAJKÁÁÁÁL
k jezeru, jež tolik toužil spatřit můj otec, ale nebylo mu dopřáno a já jeho sen naplnil - je konečně na DVD .
Pro případné zájemce o prezentaci a nejen z okolí OV, OP - tak první offiko promítání s mluveným slovem bude :
13.12. 2014 - sobota od 18°° na Vrablovci v : www.hostinecnavra...
Vstup ZDARMA, výborný gulášek s chlebem zajištěn, pivo, víno alko nealko a klasika jídelňák samozřejmostí...
Pro orientaci kdo dojede a kolik nás bude, poprosím o info zde, či na mém profilu FB - Helmut Šafarčík.
Díky a zdravím všechny
Helmut z Ludgeřovic 602 533 373
Upravil swat dne 26.11.2014 20:22
Chlapi fakt netuším jaký bude zájem o promítání, nejsem přeci jen Hanzelka & Zikmund, ale samozřejmě že když se to bude líbit, bude zájem domluvíme se a udělám sezení i v jiným termínu...prozatím projevil zájem o projekci kamarád-majitel Green hotelu v Petřkovicích / http://www.hotelgreen.cz/
a majitelka AM CAFFÉ v Ludgeřovicích - od ní jsem odjížděl na cestu a zde mne nejbližší i vítal při návratu...
http://www.amcaffe.cz/
Helmut z Ludgeřovic
Ahoooj no popravdě ani já to nečekal, takový zájem...
Smekám a děkuji Vám všem co jste byli a vytvořili báječnou místy až bouřlivou atmošku - byli jste skvělí a snad si to i užili. A že to někteří neměli zrovna zabukem: Č.Budějice, OL, Orl.Hory, PRAHA - Vjetrník - no prostě paráda!!!!!!!!!
Po prvních vteřinách filmu ze mne spadla tréma a šlo to pak samo...doufám :-)
Ještě jednou DÍÍÍKY VŠEM
a slibuji, že se zase setkáme - život letí jak voda a nemá se jen žít, ale i prožít, tak se o to ,,svý prožívání" zase rád podělím...
Helmut & Olinka z Ludgeřovic
PS: nesmím na svou choť zapomenout, ta jezdí a ráda se mnou, byť jen jako baťůžek, a před tou ,,tajnou-Indíí" jsem jí slíbil Rumunsko a snad to natáhneme do milovanýho Řecka a Albánie a Černé Hory - tam to máme moc rádi...
helmut napsal:
Ahoooj no popravdě ani já to nečekal, takový zájem...
Smekám a děkuji Vám všem co jste byli a vytvořili báječnou místy až bouřlivou atmošku - byli jste skvělí a snad si to i užili. A že to někteří neměli zrovna zabukem: Č.Budějice, OL, Orl.Hory, PRAHA - Vjetrník - no prostě paráda!!!!!!!!!
Po prvních vteřinách filmu ze mne spadla tréma a šlo to pak samo...doufám :-)
Ještě jednou DÍÍÍKY VŠEM
a slibuji, že se zase setkáme - život letí jak voda a nemá se jen žít, ale i prožít, tak se o to ,,svý prožívání" zase rád podělím...
Helmut & Olinka z Ludgeřovic
PS: nesmím na svou choť zapomenout, ta jezdí a ráda se mnou, byť jen jako baťůžek, a před tou ,,tajnou-Indíí" jsem jí slíbil Rumunsko a snad to natáhneme do milovanýho Řecka a Albánie a Černé Hory - tam to máme moc rádi...
Souhlasím a do Černé Hory se Helmute vrátíme hned jak to půjde www.marselus.com
Helmute, dobré to bylo. Já bych uvítal více slov a komentářů. Přeci jen slovo v tomto případě je nejvíc, klidně bych i uvítal zastavení filmu a proložení komentáři.
Tak se nebudeš zlobit za mírnou kritiku:-)
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Helmute, dobré to bylo. Já bych uvítal více slov a komentářů. Přeci jen slovo v tomto případě je nejvíc, klidně bych i uvítal zastavení filmu a proložení komentáři.
Tak se nebudeš zlobit za mírnou kritiku:-)
Kdo není kritizován, ten se nemůže zlepšit...
Díky za postřeh...ale tam bylo tak narváno a dusno, že mám pocit by lidi brblali že se to protahuje...nevím, ale 29.prosince jedu II.prezentaci, tak to tak prubnu a uvidím jaká bude reakce. Ale bude to o poznání komornější max 80-90 diváků...
Navíc dával jsem k dobru z patra postřehy a něco a by lidi stačili vnímat kde zrovna jedeme a co se tam dělo...ono by se dalo povídat a povídat snad do rána :-) já si pak druhej den říkal safra zapomněl jsem to či ono říct a nebo že to jsem nemusel, ale měl jsem říct tam to...fakt by to bylo děsně dlouhý...
Ale i tak díky, to víš prvotina, tož žaludek na vodě a půlky ztažený...
PREZENTACE DVD: SPLNĚNÍ TÁTOVA SNU - CESTY K BAJKALU JE I NAPODRUHÉ BEZNADĚJNĚ OBSAZENO - TÍM TO SE OMLOUVÁM, ŽE SE PRO MNOHÉ VOLAJÍCÍ DOSTÁVÁ ODPOVĚDI: REZERVACE UKONČENA !!!
(celé přízemí hotelu Green - restaurace - je plně obsazeno a aby všichni dokonale viděli, budou napojeny 4plazmy...)
ZÁROVEŇ PŘEMÝŠLÍM O VYPSÁNÍ DALŠÍHO TERMÍNU PREZENTACE DVD, BEDE-LI ZÁJEM JAKO DOPOSUD...
Helmut z Ludgeřovic