Ahoj, potřeboval bych prohlídnout F650GS (2001) před cestou do ciziny a vychytat pár much (blbne kontrolka paliva, výmjěna těsnění vidle). Motorku jsem koupil na podzim, v celkem rozporuplnym stavu. Chtěl bych to dát někomu kdo má s tímhle typem nějaký zkušenosti, značkovej servis je drahej. Napadá vás někdo?
A jestli nemáte představu na kolik řádově takováhle prohlídka příjde?
Jovan napsal(a):
Ahoj, potřeboval bych prohlídnout F650GS (2001) před cestou do ciziny a vychytat pár much (blbne kontrolka paliva, výmjěna těsnění vidle). Motorku jsem koupil na podzim, v celkem rozporuplnym stavu. Chtěl bych to dát někomu kdo má s tímhle typem nějaký zkušenosti, značkovej servis je drahej. Napadá vás někdo?
A jestli nemáte představu na kolik řádově takováhle prohlídka příjde?
znackovej servis nemusi byt drahej pokud pouziva tabulkovy casy, tj. kdy zakrok trva jasne stanovenou delku at jiz na tom kuti jak dlouho chteji.
Zkus se zeptat v Inveltu orientacne na cenu.
Pak samo Zlabek -- Carservis
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Maris napsal(a):
No, Žlábek taky nepatří mezi nejlevnější..
Měl jsem tu čest, no připadalo mi to, že když mu to tam nechám, tak mužu rovnou stornovat dovolenou a z ušetřenych pěněz zaplatit rovnou generalku
Jde mi o servis kde se můžu rozumě domluvit na tom co je potřeba, co hoří co počká... případně si umím díly opatřit použitý. V carservisu jsem z komunikace takovej dojem neměl.
Maris napsal(a):
No, Žlábek taky nepatří mezi nejlevnější..
Ono až Ti to nějaký "domácí kutil" počubí, tak se ta "levná" oprava může pěkně prodražit... Když budeš trochu hledat, tak tu na fóru najdeš příběh o tom, jak jeden bez zkušeností měnil olej v motoru u 650 GS ...
Pepíno si neudělal, Pepíno tam jen pracuje.. Ale mělo by to fungovat.. Pak sem určitě napiště zkušenosti až to někdo zkusí.. Myslím, že to má předopklady na DOBREJ servis..
Jinak samozřejmě po domluvě ti základní servis vč. přetěsnění vidlí můžeme udělat i my.. Kontakt posílám do PM.
Upravil jezek dne 20.04.2010 16:59
nějaký novinky ohledně servisu lokalita Praha? potřeboval bych mrknout asi na takovej ten základ - kapaliny, filtr, seřídit, skouknout jestli tomu něco nechybí atd..
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
nějaký novinky ohledně servisu lokalita Praha? potřeboval bych mrknout asi na takovej ten základ - kapaliny, filtr, seřídit, skouknout jestli tomu něco nechybí atd..
Ve stredu jedu ke Zlabkovi co Carservisu, tak ti reknu jak se maj, uz jsem tam rok nebyl...
BMW R1150GS MY02
náplně a takový jednodušší věci si udělám sám, na tom ušetříš většinou nemalé peníze, pneu taky lepší radši sám... a na seřízení se tu nabízí jak Carservis tak Ježek a mnoho dalších... (jen na těch dvou věcech - pneu a náplně jsem ušetřil téměř 5000,-)
jezek napsal:
Pak sem určitě napiště zkušenosti až to někdo zkusí.. Myslím, že to má předopklady na DOBREJ servis..
Já to zkusil loni. Výměna 2ks ložisek uložení čepu na kloubu ramena kardanu (1150) 1800kč ložiska +1100kč práce. Myslím že ty ložiska mohly být levnější, ale každopádně je měli skladem a do tří dnů jsem byl hotov, ochota při jednání, spokojenost.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.