24 plechu na fazerovi. po ceste se jedno prosoupalo o kufr a vystrilalo celej kufr.. takze od ted vozim jen na vecer dopredu a dokupuju ve intersparech cheapshity a taky to jde
dobrý sou různý termoašky. já tenkrát koupil obyč termotašku a fungovalo to sqěle.
ale pivo maj fšude,, myslim že je zbytečný se tahat s větším množstvím. Při lítání po horách je každý kylo znát
hlavně, že je pivo ftlamě
Takže plechovka v topcasu fakt nebouchne? Zrovna dneska jsme kupovali na ochutnávku plech Staropramenu citronovýho a Klárce docela šmakuje, tak jsme ho chtěli vzít trošku do Itošky, kde ho asi mít nebudou...
welli napsal:
24 plechu na fazerovi. po ceste se jedno prosoupalo o kufr a vystrilalo celej kufr.. takze od ted vozim jen na vecer dopredu a dokupuju ve intersparech cheapshity a taky to jde
Mám tu samou příhodu na GSXF,levý kufr parádně vydesinfikovaný pivem,pravý vajčkama Od té doby týhle kraviny netahám
Upravil motoblb dne 06.05.2012 05:55
Kdysi jsme měli v Julských Alpách doprovodné vozidlo a vzali jsme sebou na chlazení sněhovej hasičák na CO2. Sice se s tim dalo něco vychladit, ale jednak to dělalo takovej kravál, že se na nás chodili dívat turisti z celého kempu ale vydrželo to právě tak na těch pár kousků v tašce, takže poměr výkon-cena nic moc. No nic, napadlo mě, jestli někdy někdo třeba nenapáchal nějaký chladící mechanismus do jednoho bočního kufru, ale asi je to nesmysl, chladit plný kufr, ve kterým není skoro žádný vzduch
Melizoy přiložený následující obrázek:
minulý rok sem si vezl do GAPA na zadním sedle 6 jedenapůl litrovejch pif,s chlazením nebyl problém,byla tam celkem zima
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
xHackerM napsal:
Takže plechovka v topcasu fakt nebouchne? Zrovna dneska jsme kupovali na ochutnávku plech Staropramenu citronovýho a Klárce docela šmakuje, tak jsme ho chtěli vzít trošku do Itošky, kde ho asi mít nebudou...
Kup si normalne pivo a SPRITE a ried si to podla chuti. Tak si spravis vlastny RADLER. Inak myslim ze pojem RADLER poznaju aj v Taliansku. Je to velmi zname bavorske pivko.
Béďo
18 piv
V provedení PET na sedadle spolujezdce, ale poučil jsem se a vím že tam kde jezdím já pivo vždy je, a je třeba nasávat místní kolorit.
Snad jen skandinávie je problém.
20 půllitrovejch plechovek na cestu do Fara.
Pivo se dá vychladit následovně: namočit hadr, zabalit piva a dát na sluníčko. Čim víc svítí, tim víc chladí.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
bystricke napsal:
minulý rok sem si vezl do GAPA na zadním sedle 6 jedenapůl litrovejch pif,s chlazením nebyl problém,byla tam celkem zima
Předloni jsem v Gapa s Tomášem(1200GS) koupil v Lídlu akční, ale opravdu pitelnou a chutnou 12tku v 5ti litrových soudcích. 5litrů pivka/5euro . Takže zasírat kufry pivem je vožení dříví do lesa.
Chladili jsme v místním potoce / soudek v síti přivázané k mostku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ja bezne karton zlatopramenu v petkach takze 18 pif. Dale madarske klobasy a ty se nepokazi ani za tyden
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
xHackerM napsal:
Pokud jedeš na sever do Itálie, což je v podstatě ještě Rakousko , nebudeš mít se sehnáním Radlera problém. To akorát u nás to "objevili" až v poslední době. Já teď ujíždím na Staropramen Cool Grep
jardajerman@seznam.cz
xHackerM napsal:
Pokud jedeš na sever do Itálie, což je v podstatě ještě Rakousko , nebudeš mít se sehnáním Radlera problém. To akorát u nás to "objevili" až v poslední době. Já teď ujíždím na Staropramen Cool Grep
..jinak v Tirolsku v nouzi z nedostatku tuzemských bahen u mě zvítězil místní lehký ležák Forst , ale sprite v tom fakt néjni..