Pánové,timto Vás chci poprosit jestli nemá někdo doma ojetou pneu Mitas E09 Dakar 140 80/18 a mohl by mi ji darovat,nebo alespoň půjčit.Nechci ji na ježdění potřebuji ji obout a vyzkoušet jestli mi vejde do stroje
Sice jsem notorickej skladovac priojetejch pneu, ktery je mi lito vyhodit a pak uz je nikdy neobuju, i v tomhle rozmeru jsem toho mel dost, ale vse jsem dal panovi k Hapine...
E09 tam ovsem byla beztak jen v 17ce...
Maiali nel Fango!
Zkus to Vlastimile spíš na LC8 fóru, tam by jsi s tímto rozměrem mohl mít větší šanci na úspěch
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Sete napsal:
Zkus to Vlastimile spíš na LC8 fóru, tam by jsi s tímto rozměrem mohl mít větší šanci na úspěch
Dík,to je sice pravda.Ale než bych se kvůli tomu přihlašoval na LC8 fórum tak ji na tu zkoušku raději koupím novou a když nebude pasovat tak ji hodím do kotle.
Sete napsal:
Dík,to je sice pravda.Ale než bych se kvůli tomu přihlašoval na LC8 fórum tak ji na tu zkoušku raději koupím novou a když nebude pasovat tak ji hodím do kotle.
Upravil joe dne 04.12.2014 18:04
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Sete napsal:
Ekologii zdar!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Sete napsal:
Ekologii zdar!
To víš,my Valaši jsme poctiví třídiči odpadutřídíme ho na dva druhy: spálitelný a nespálitelný....