Tento víkend, v noci z 21. na 22.2 bylo v Mělníku odcizeno vozidlo Range Rover Sport, r.v. 2014 , černé barvy , RZ 5Z2 3004, WIN SALWA2KF7EA379383. Auto může být někde pár dní odstaveno pro případ že by mělo instalováno vyhledávací zařízení. Dík za případné info na mobil nebo PČR.
Som prekvapeny že poistovna na take to high premium car nevyžaduje vyhľadavaci system!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Som prekvapeny že poistovna na take to high premium car nevyžaduje vyhľadavaci system!
Otázka ceny.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ty woe...to si děláš prdel?! To je banda zm.rdů tady To jsi tam zastavil na dva dny a druhej už to bylo v haj.zlu?...to je neskutečný.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ty jo to čučím,měl jsme ho 10 dvakrát po 5 letech a nikdy nic..a to jsem si říkal to se nekrade...a nechával jsme stát kde mě napadlo.Smůla nebo typař..
http://czunici.ra...
To snad ne. Já tam měl stát před hospodou 3 dny starou Mokku. Ještě že tydle auta nikdo moc nechce. Pokud se u nás za krádež nebudou sekat ruce, bude čím dál hůř.A kdyby ho chytly, řekne ,že se chtěl svézt a dostane jenom neoprávněné užití cizího vozidla. Hrůza !!!!
KUKY se vrací
Tvl Bluesbery, co říct? Snad jen, že je to jako úmrtí v rodině. Je to neuvěřitelné, znám ten pocit. Mě před asi 12. lety ukradli kamion. Byl jsem z toho jak opařenej. Nikdy se nenašel. Tobě držim palce, těhle aut moc není, tak jestli někde stojí, tak si ho snad někdo všimne.
Když je hlad,je i husa dobrá.
ADV ONE napsal:
spíš je zvláštní, že při dnešních cenách vyhledávacích a monitorovacích systémů to v takhle drahým autě nebylo. To nechápu.. Teď už je asi pozdě něco takového psát, ale do budoucna ti rádi nabídneme fakt cenově příznivý systém, který by v takovém případě mohl pomoci.. Prodáváme systém:
uděláme ti cenu..
Ježku, těď mi přijdeš jako funebrák u autonehody, kde nikdo nezemřel, ale co kdyby.
Upravil Kasak dne 23.02.2015 09:19
Sorry, ale je to stejné jako chování státní správy. Prevence by měla proběhnout před průserem. Po průseru už je to pouhé poučování a chytrý slinty. Po tom už totiž každý ví, co by měl dělat, aby tomu předešel. Prostě si myslím, že jsi tu reklamu umístil mírně řečeno nevhodně. Po bitvě je totiž každý pěšák generálem.
bluesbery: tak to je hnus, chlape drzim place at se najde, kurbna opravdu za kradeze sekat prsty a ruce a bylo by a zadnej invalidni duchod atd.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Auto bolo parkovane niekde v obytnej zone, centre mesta alebo v ustrani na periferii, kde nebolo moc na očiach? Napadlo ma či by nebolo od veci požiadať policajny alebo mestky kamerovy system o pomoc, ved auto muselo prejst nejakou zonou, križovatkou alebo okolo benzinky kde by bolo možne niečo podozrive zahliadnuť, len je otazkou ako sa k tomu postavia policajti, ono Range bez vyhľadavaku bude pre policajtov trocha čudne a nebudu mať asi o to 2x zaujem, ved si povedia auto za majland a nema na to? Zažil som podobne pripady z okolia mojej rodiny kde bol všade v centre mesta kamerovy system a oni to nechceli použiť z tvrdenim že je to vyna poškodeneho ked si to neustražil, asi dobre vedely kto bol ten lopkar a kryli ho!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Alda napsal:
Vim, ze je to blby atd atd... ale tak pojistovna ho zaplati a je hotovo, nebo ne?
Pojišťovna to zaplatí, otázka je jestli v plné výši, ale mělo to najeto cca 24tis, tak uvidím. Blbý je že ČR má na uzavření případu až 60 dnů, pojišť. dalších 30. Oslovil jsem i DAS, kterou taky platím. Kamerový systém se taky řeší..
Upravil bluesbery dne 23.02.2015 10:49
Kasak napsal:
Sorry, ale je to stejné jako chování státní správy. Prevence by měla proběhnout před průserem. Po průseru už je to pouhé poučování a chytrý slinty. Po tom už totiž každý ví, co by měl dělat, aby tomu předešel. Prostě si myslím, že jsi tu reklamu umístil mírně řečeno nevhodně. Po bitvě je totiž každý pěšák generálem.
Nemyslím si, prevence již proběhla - již jsme zde tento systém nabízeli a to hned v několika tématech a evidentně neúspěšně.. takže asi není na místě napsat, že po bitvě je každý generál a je to poučování.. Navíc o těchto systémech je na netu miliony článků, o statistikách kradených aut taky..
Spíš je velmi zvláštní, že někdo má auto např. za 1.500.000,- Kč a nedá do něj krabičku za 6.000,- kč.. to mi přijde divný.. Navíc, když pojišťovna na takovéto systémy dává slevu na pojistném a to většinou vyjde tak, že za ušetřené peníze za JEDEN rok pojistného se tento systém zaplatí.. Takže spíš je zvláštní něco jiného než naše nabídka.. Na druhou stranu, otázkou zůstává, jestli si majitel do svého vozidla takový systém nedá účelově..
To bluesbery: kdybys měl zájem, do budoucna ti uděláme speciální cenovou nabídku - můžeš nám dělat reklamu.. .)
Mám zájem pošli do mailu co vše to umí.Mám sice sledovací systém on line..ale na motorce nic nemám. A když by to bylo lepší proč nevyměnit...vyvoj zastavit nejde..
http://czunici.ra...
Mam uz 4 vuz teto znacky a az u tohoto modelu me uz pri predani varovali ze se hodne kradou, ale nez nejaky vyhledavani jsem radsi do pojistky dal GAP coz znamena ze ti pri kradezi zaplati plnou cenu co to auto stalo. Vyhledavani je z myho pohledu na nic, protoze i kdyby to auto nakrasne nekdo nasel, tak ja bych ho uz stejne nechtel. Musel bych ho se ztratou prodat. To radsi at ho nenajdou a pojistovna zaplati novy. Nehlede na to ze uz muze byt z pulky rozebrany nebo poniceny a to bych fakt nechtel
Upravil LORD dne 23.02.2015 15:01
Carpe diem
...je to kuwa nepříjemný
před cca 2,5měsíci jsem ráno našel prázdné místo v ulici. Zloději odvezli auto v Pze z Vinohrad do Strašnic mezi vilky, tzn. cca 2,5km a dle záznamu GPSky to vzali ráno v cca 5,20hod. Auto jsem našel, policie mi to předala (vůbec se nenamáhali tam počkat 2dny na toho lumpa), nechal opravit zámek a nějaké plasty pod přístrojovkou a jezdím dále. Nicméně, za cca týden ukradli OA známému, opět v Pze a našel ho taky přes GPSku, ale až někde v Kolíně, tzn. ne vždy to nechají někde blízko.
Chce to mít oči oetvřené, třeba si někdo všimne.
Nicméně na dalším OA mám GAP a asi bych to řešil jako LORD. Je ůdivný" sednout do "svého" auto po zlodějovi. U mě si jenom dal na max. topení a posunul sedačku dopředu.
www.jantruhlar.cz