Zdravím,
asi touto dobou nebudu jediný kdo zpracovává videa z dovolené a rozhodl jsem se o upgrade z Premiere Elements a iMovie na DaVinci Resolve.
A uvědomil jsem si, že nevím zda všichni znají DaVinci Resolve - jedná se o profesionální střihový a kolorovací program, který využívají filmová studia. Je kompatibilní s Windows, Mac a Linuxem. A teď to nejlepší - je ZDARMA (jsou tam nějaká omezení ale ne nic drastického, rozhodně Vás nečekají vodoznaky atd ve videu)! Samozřejmě jde využívat poměrně snadno a naučit se v něm zabere dle níže uvedených tutoriálů cca půl hodinky Třeba někomu tento příspěvek pomůže
Tutoriály najdete na youtube (nemohu sem vložit, forum kurví odkazy tak dejte vyhledat na youtube celý text):
NEJLEPŠÍ PROGRAM NA STŘIH VIDEA JE... ZDARMA??? | DaVinci Resolve Download & Intro | CZ TUTORIAL YouTube Video
Další:
JAK STŘÍHAT VIDEA JEDNODUŠE A RYCHLE (zdarma) | DaVinci Resolve Edit | CZ TUTORIAL YouTube Video
Upravil HonzaGS-SV dne 26.10.2020 18:54
DaVinci Resolve je velmi dobrá střižna. Osobně používám radši než premieru. Vytvořili to především pro své kamery. A dát to free lidem je skvělý PR počin! Free snad nic lepšího člověk nesežene.
Super , jako by jsi četl myšlenky, na to jsem se chtěl dnes zeptat
to GS je prostě moto mých snů
BMW 1200 GS Tripl black 2011
BMW 1150 2003 GS výroční modro/bílá
BMW F 650 ST 1997 červená metla,
Roman_bmw : To jsem rád, že to někomu pomohlo. Fakt se podívat na ty video tutoriály od "Onden&OndwaK" na youtube. Za 10-30 minut se v tom budete v pohodě orientovat
Luxus , ja mel Pinacle a uz propadlou licenci a dalsi se mi nechtela kupovat, tak posledni videa sem mastil v Movimakeru , diky za tip hned to vyzkousim.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček