Napadlo mne založit toto téma, protože mám bramboru tepre chvilku a nikoho zde neznám a rád se podívám, jak kdo má vyšperkováno, či nikoliv. Pokud tu tohle téma již někde je, tak se omlouvám....
No a tak hned také vkládám fotku mého milááška.
petrs přiložený následující obrázek:
A trochu mě hrabalo v práci, mám toho nějak moc. Tak na odreagování jsem udělal malý webík, kde je víc pohledů motorky, viz. http://milos.bmwg...
Milos přiložený následující obrázek:
2 Neo:
jo, takhle jsem ji již koupil....Majitel předemnou měl 50kg a 164cm....
Po koupi ji ani neosedlal a nechal na ni udělat úpravu Jarraraca. Pak na ni zkoušel vlézt a dvakrát mu spadla, když ji dával ze stojanu....Tak ji ze sousedem postavil na hlavní stojan a prodal.
2 Milos:
Hezke. A mas i moc pekne stranky a fotky na nich.
Paji napsal:
Ze správného GSa musí odpadávat písek nebo bahno
Máš pravdu, ale má to jednu nevýhodu. Když kolem takové motorky jen projdeš, tak seš od ní zasraný jak prase. Ale asi je to jedno, protože aby motorkář ladil s motorkou, tak je potřeba mít určitou vazbu a identitu . Takže jaká motorka, takový motorkář
tadyk moje....
Pivos přiložený následující obrázek:
[115.07Kb]
Upravil Pivos dne 11.12.2007 15:46
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Paji napsal:
Máš pravdu, ale má to jednu nevýhodu. Když kolem takové motorky jen projdeš, tak seš od ní zasraný jak prase. Ale asi je to jedno, protože aby motorkář ladil s motorkou, tak je potřeba mít určitou vazbu a identitu . Takže jaká motorka, takový motorkář
Ano, od některých motorek GS často odpadávají i plasty. Kde nejsou, není co by odpadávalo. Ale asi je to jedno, protože aby motorkář ladil s motorkou, tak je potřeba mít určitou vazbu a identitu. Takže jaká motorka, takový motorkář
Paji napsal:
Ano, od některých motorek GS často odpadávají i plasty. Kde nejsou, není co by odpadávalo. Ale asi je to jedno, protože aby motorkář ladil s motorkou, tak je potřeba mít určitou vazbu a identitu. Takže jaká motorka, takový motorkář
Mimochodem moc pěkná fotka a ladění s touto motorkou ti musí každý závidět .