Silnice jsou plné nejen odvážných žen a mužů na jednostopých vozidlech. Po silnicích se pohybuji například i já. Zatímco všichni řešíte jakési elektroobvody, výfuky a další věci, o kterých ani nemám tušení, že existují, natož, že se týkají motocyklu, já jsem vykuchal můj milý deníček a zápisky týkající se mé snahy udržet se při životě na dvou kolech jsem dal dohromady. Ano. Vlastníkem motocyklu BMW je i jedinec, kterého děsí jízda na bicyklu bez zadních podpůrných koleček, jedinec, pro kterého je problém trefit se ke stojanu benzinové pumpy, jedinec, pro kterého je defekt důvodem k opuštění motocyklu a usedavému pláči.
Více zde http://chochoviny...sezona.htm
Ahoj, to je super počteníčko. Pěkně jsem se nasmál, hlavně ty komentáře a ta poslední fotka s názvem MOTOCYKL, no kdo by to poznal, že?
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
moc pěkný
to by bylo supr, kdyby ses domluvil s Milošem a třeba každej týden sem napsal nějakěj fejeton.
hned by bylo veselejc
hlavně, že je pivo ftlamě
Pizzy napsal(a):
Ahoj, to je super počteníčko. Pěkně jsem se nasmál, hlavně ty komentáře a ta poslední fotka s názvem MOTOCYKL, no kdo by to poznal, že?
No... nepřeceňoval bych některé jedince. A například můj děd (téměř 90 let) pravil, že to motocykl není, že tak velký žádný motocykl být nemůže, že je to jen cirkusová atrapa.
Alda napsal(a):
Krásné napsaný, hodně jsem se pobavil. Nicméně mě i dost překvapil počet ujetých km za takovou chvíli, paráda.
Když jsem v Česku, mám vždycky celý týden volno. Takže se to nasbírá, nejsem limitovaný stylem "jízda po návratu ze zaměstnání". Navíc mám příbuzenstvo roztroušené od Žatce po Tatry, pročež v rámci plenění ledniček taky něco najedu.
becka napsal(a):
moc pěkný
to by bylo supr, kdyby ses domluvil s Milošem a třeba každej týden sem napsal nějakěj fejeton.
hned by bylo veselejc
Šmarjá, fejeton? Veselejc? Já si nedělám srandu, u mě je jízda víceméně zápasem s vlastní neschopností, takže by nebylo veselejc, ale poněkud hustěji v černé kronice.
Závidím Nejsem schopnej se skoro podívat ani za naše hranice natož se někde domluvit
Náladu jsem táhnoucí depresy už od svátků jsem si spravil až ted Děkuju
ze slohu jednička,
z pravopisu jednička
stylizace na jedničku
za odvahu
za IQ
chacha rád bych se s Tebou potkal (dost těžko)
blahopřeji k humoru a k motorce Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tak pěkné napsané existuje ještě nějaký počin kam píšeš ? Nějaké noviny a tak ? Tohle by chtělo dál rozvíjet Jestli ty nejsi ten pan Králíček s akvárkem
BMWGSA 1200, Citroen C6 :-)
nádherný, už dlouho mě nic tak nepobavilo, že by mi tekly slzy smíchu.... myslím, že jsem v tom našla spoustu společných momentů, nejen to, že naše motocyklová historie začala téměř na den stejně, moje ovšem na stroji, který by jistě ani tvůj děd nezpochybnil, jelikož ještě rozměry odpovídá jeho pojmové kategorii motocykl...určitě piš dál, s novou sezónou by z toho mohla být inspirující literatura něco na způsob Výlety pana Chocha z Žatce až nakonec Tater...nebo Veselé příběhy pana Králíčka a Chocha psané smrtelně vážně...
Chocho: Vsiml jsem si ze poptavas sve fotky z deniku do roku 2008.
Kdy k te "nehode" doslo?
Mas totiz to neskutecne stesti, ze Tvou stranku indexuje Alexa, takze je v "internetovem archivu" http://web.archiv...hoviny.net
Priklad fotek odstranen na pozadani.
Problem: Je to DESNE pomale - na kazdy pozadavek odezva cca 2 minuty - alespon u mne.
Pokud chces, muzes zkusit pouzit nasledujici utilitku, ktera se ta data z arhivu pokusi vytahnout a udelat z toho zase celou stranku: http://warrick.cs...
Pokud bys mel konkretni pozadavky (idealne pak nazvy souboru ktere postradas), dej vedet, muzu Ti zkusit pomoct.
Upravil randolf dne 30.01.2010 20:51
Jakmile se naučím jezdit tak, abych nesrážel všechno v okruhu několika desítek metrů, dostavím se na nějaký sraz čerpat další informace. Takže se možná potkáme.
CZECHcz napsal(a):
tak pěkné napsané existuje ještě nějaký počin kam píšeš ? Nějaké noviny a tak ? Tohle by chtělo dál rozvíjet Jestli ty nejsi ten pan Králíček s akvárkem
Píšu jen na svůj web a myslím, že i to je občas až moc. Soudě dle počtu výhrůžek a trestných oznámení. Pan Králíček vskutku nejsem. Preferuju větší koupací lokality než pojízdná akvária.
mony napsal(a):
nádherný, už dlouho mě nic tak nepobavilo, že by mi tekly slzy smíchu.... myslím, že jsem v tom našla spoustu společných momentů, nejen to, že naše motocyklová historie začala téměř na den stejně, moje ovšem na stroji, který by jistě ani tvůj děd nezpochybnil, jelikož ještě rozměry odpovídá jeho pojmové kategorii motocykl...určitě piš dál, s novou sezónou by z toho mohla být inspirující literatura něco na způsob Výlety pana Chocha z Žatce až nakonec Tater...nebo Veselé příběhy pana Králíčka a Chocha psané smrtelně vážně...
To mělo být poučné, ne aby tekly slzy smíchu. Plus mínus asi další omyly zaznamenám, ale místo do Tater bych to viděl na výlet do Timbuktu.
randolf napsal(a):
Chocho: Vsiml jsem si ze poptavas sve fotky z deniku do roku 2008.
Kdy k te "nehode" doslo?
Mas totiz to neskutecne stesti, ze Tvou stranku indexuje Alexa, takze je v "internetovem archivu" http://web.archiv...hoviny.net
Problem: Je to DESNE pomale - na kazdy pozadavek odezva cca 2 minuty - alespon u mne.
Pokud chces, muzes zkusit pouzit nasledujici utilitku, ktera se ta data z arhivu pokusi vytahnout a udelat z toho zase celou stranku: http://warrick.cs...
Pokud bys mel konkretni pozadavky (idealne pak nazvy souboru ktere postradas), dej vedet, muzu Ti zkusit pomoct.
Problém je v tom, že ty archivy jsou často bez grafiky. Ale řeším to, díky. Plus máš PM.