Zdravím všechny..... tuto sobotu proběhne v Renocaru v Brně den otevřených dveří. Takže pokud bude mít někdo zájem se stavit na kus řeči. Nechat si udělat diagnostiku zdarma, nebo si zkusit novouR1200 GS budeme se na Vás těšit.
Akci Invelt rozměrů nečekejte, ale určitě se stavte :-)
Slamhak přiložený následující soubor: pozvanka_moto.pdf
No uš to vidim- od 9.00 do 13.00. To sem chcel vědět
Takže to střihnu v 10.02 do Brna.Tam su 10.33 a pak cca v 11.33 do Prostějova,dybi se chcel negdo přidat. Vyjížďka z Prostějova je v 13.06 od lídlu. 17.34 su doma a 18.00 idu na školu na košt vína. Příjemná sobota.
Kupredu spatki ni krok...
Slamhak napsal(a):
Zdravím všechny..... tuto sobotu proběhne v Renocaru v Brně den otevřených dveří. Takže pokud bude mít někdo zájem se stavit na kus řeči. Nechat si udělat diagnostiku zdarma, nebo si zkusit novouR1200 GS budeme se na Vás těšit.
Akci Invelt rozměrů nečekejte, ale určitě se stavte :-)
No, mně by pro začátek stačilo kdyby mi Renocar v nějaké dohledné době odpověděl na pondělní mail ohledně záručního servisu motorek....
Carpe diem
Možná bych se stavil mrknout...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
bohumil napsal(a):
No uš to vidim- od 9.00 do 13.00. To sem chcel vědět
Takže to střihnu v 10.02 do Brna.Tam su 10.33 a pak cca v 11.33 do Prostějova,dybi se chcel negdo přidat. Vyjížďka z Prostějova je v 13.06 od lídlu. 17.34 su doma a 18.00 idu na školu na košt vína. Příjemná sobota.
Zdar Bohušu,
bych se aj přidal. že bysme se potkali ftom Renokáru? v těch 10:30cca...ještě se kdyžtak ozvu.
Čus! Pivoš
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Přidávám se k pochvale VŠECH zůčastněných ZAMĚSTNACŮ Renocaru za vstřícný přístup a ochotu, pokud to takhle přetrvá i do budoucnosti,předběhneme Vídeň natotata... Pohodové a příjemné setkání se starýma i novýma kamarádama,byl jsem moc spokojený. Díky všem.