za poslední dva dny se zde objevilo několik ukradených motorek a to je docela síla. Chtěl bych vám všem, co vám na dvoukolových miláčcích záleží nabídnout zajímavou službu. Chtěl jsem to sice nabídnout až později protože se vyvíjí ještě jedno zajímavé zařízení, ale situace, která zde nastala mě trochu donutila to urychlit.
Jedná se o satelitní hlídání vozidla s NEJNIŽŠÍM měsíčním poplatkem u nás!!! Jednotka namontovaná ve vozidle, v tomto případě v motocyklu nijak neovlivňuje jeho funkci, na připojení stačí pouze 2 dráty a to 12V a kostra z baterie. Kdykolik jde v případě jakéhokoli průšvihu prostřednictvím mobilního telefonu, nebo internetu zjistit přesnou polohu motorky!! Doplňková funkce je ta, že mohu dálkově motorku zastavit!! Takže se ráno vzbudim, motorka není na svém místě a na internetu se podívám, kdepak ji máme..
zde se můžete kdykoli podívat kde jezdim.. V systému pokud je spuštěn samozřejmně kdykoli vidím i okamžitou rychlost vozidla, projetou trasu a umí samozřejmně vytvářet knihu jízd, počítá přesnou spotřebu a mnoho dalšího zajímavého..
A teď ceny:
jednotka 9.540,- Kč vč. DPH
aktivace do systému: 1.800,- Kč vč. DPH
CELKEM 11.340,- Kč
Pro všechny členy tohoto fora udělám trošičku lepší cenu a to 10.400,- Kč vč. DPH!!
akční cena při použití v motocyklu pro členy tohoto fora je 9.990,- Kč vč. DPH!!
a měsíčně Vás to bude stát POUHÝCH 240,- Kč vč. DPH..
neupisujete se smlouvou na určitou dobu!! Prostě motorku prodáte a aktivaci zrušíte!!
zručný člověk, kutil či mechanik zvládne montáž sám, kdo se na to necítí tomu vyjdu vstříc a namontuju za přátelskou cenu.
Jakékoli dotazy směřujte na mě na tel: 777 222 777 a celý systém si můžete prohlédnout zde: www.positrex.cz
Samozřejmně tento systém lze využít i pro hlídání jiných pohybovadel než jen motorek, pro služební auta je vyhodou automatické vytváření knihy jízd tzn. odpadne vypisování ručně, hlídá spotřebu paliva atd atd.. jak jsem řekl, máte li dotazy, zavolejte
Upravil jezek dne 14.05.2010 13:48
jezek napsal(a):
za poslední dva dny se zde objevilo několik ukradených motorek a to je docela síla. Chtěl bych vám všem, co vám na dvoukolových miláčcích záleží nabídnout zajímavou službu. Chtěl jsem to sice nabídnout až později protože se vyvíjí ještě jedno zajímavé zařízení, ale situace, která zde nastala mě trochu donutila to urychlit.
Jedná se o satelitní hlídání vozidla s NEJNIŽŠÍM měsíčním poplatkem u nás!!! Jednotka namontovaná ve vozidle, v tomto případě v motocyklu nijak neovlivňuje jeho funkci, na připojení stačí pouze 2 dráty a to 12V a kostra z baterie. Kdykolik jde v případě jakéhokoli průšvihu prostřednictvím mobilního telefonu, nebo internetu zjistit přesnou polohu motorky!! Doplňková funkce je ta, že mohu dálkově motorku zastavit!! Takže se ráno vzbudim, motorka není na svém místě a na internetu se podívám, kdepak ji máme..
zde se můžete kdykoli podívat kde jezdim.. V systému pokud je spuštěn samozřejmně kdykoli vidím i okamžitou rychlost vozidla, projetou trasu a umí samozřejmně vytvářet knihu jízd, počítá přesnou spotřebu a mnoho dalšího zajímavého..
A teď ceny:
jednotka 9.540,- Kč vč. DPH
aktivace do systému: 1.800,- Kč vč. DPH
CELKEM 11.340,- Kč
Pro všechny členy tohoto fora udělám trošičku lepší cenu a to 10.400,- Kč vč. DPH!!
a měsíčně Vás to bude stát POUHÝCH 240,- Kč vč. DPH..
neupisujete se smlouvou na určitou dobu!! Prostě motorku prodáte a aktivaci zrušíte!!
zručný člověk, kutil či mechanik zvládne montáž sám, kdo se na to necítí tomu vyjdu vstříc a namontuju za přátelskou cenu.
Jakékoli dotazy směřujte na mě na tel: 777 222 777 a celý systém si můžete prohlédnout zde: www.positrex.cz
Samozřejmně tento systém lze využít i pro hlídání jiných pohybovadel než jen motorek, pro služební auta je vyhodou automatické vytváření knihy jízd tzn. odpadne vypisování ručně, hlídá spotřebu paliva atd atd.. jak jsem řekl, máte li dotazy, zavolejte
Jo vypadá to zajimavě,ale k zastavení budeš asi potřebovat víc,než dva dráty + a - . A umí to i ta základní jednotka? Nebo si na to musíš pořídit lepší=dražší za 12 600,- kč?
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
zastavení umí i základní jednotka a potřeba je o jeden drát navíc kterým sepneš relé za cca 40,- Kč. Proto jak jsem napsal k základní funkci - vyhledání vozidla - stačí dva dráty. Pak je mnoho funkcí doplňkových které lze připojit na další vstupy a výstupy..
Pro zajímavost uvádím:
- nárazové čidlo - v případě nehody odešle SMS na předvoléná telefonní čísla s přesnou polohou GPS (na motorku která jezdí v terénu a skáče a padá je to asi nesmysl dávat
- tísňové tlačítko - používá se hlavně a autě při ohrožení posádky vozidla - na motoce asi nemá význam
- 2 alarmové vstupy - takže lze zároveň použít jako jakýsi GSM pager - lze připojit jakýkoli alarm v výstupem na pager atd..
- přepínač typu jízdy SOUKROMÁ/SLUŽEBNÍ - použití pro toho kdo má motorku např. v účetnictví a nebude si dávat do nákladů dovolenou v Rumunsku..
jezek napsal(a):
zastavení umí i základní jednotka a potřeba je o jeden drát navíc kterým sepneš relé za cca 40,- Kč. Proto jak jsem napsal k základní funkci - vyhledání vozidla - stačí dva dráty. Pak je mnoho funkcí doplňkových které lze připojit na další vstupy a výstupy..
Pro zajímavost uvádím:
- nárazové čidlo - v případě nehody odešle SMS na předvoléná telefonní čísla s přesnou polohou GPS (na motorku která jezdí v terénu a skáče a padá je to asi nesmysl dávat
- tísňové tlačítko - používá se hlavně a autě při ohrožení posádky vozidla - na motoce asi nemá význam
- 2 alarmové vstupy - takže lze zároveň použít jako jakýsi GSM pager - lze připojit jakýkoli alarm v výstupem na pager atd..
- přepínač typu jízdy SOUKROMÁ/SLUŽEBNÍ - použití pro toho kdo má motorku např. v účetnictví a nebude si dávat do nákladů dovolenou v Rumunsku..
Jasně elektriku jsem už někdy viděl. Jen to nebylo jasný hned z popisu. A kabeláž se dá dokoupit,nebo jsou tam nějaký standardní konektory a neni s tím problém?
Ptám se proto že někdy jednotka nabízí spoustu funkcí (někdy i nesmyslných) a kabeláž se buď nedá sehnat a nebo je to nesmyslně drahý a nejde to "vymyslet počesku",právě prot,že je tam konektor kterej se taky hned tak nevidí.
Jo a taky se na stránkách provozovatele píše,že: "Měsíční platbu 240,- za služby zřizujeme pouze pro 5 a více vozidel".
Upravil BIGR dne 14.05.2010 09:10
BMW R1200GS
kompletní kabeláž je v základu u jednotky a jen ji buď zapojíš a osadíš nebo - jak jsem napsal - ty dva dráty, který stačí k základním funkcím.. Takže žádné dokupování drahých a nesmyslných kabeláží jak píšeš.. dražší verze jednotky - jak jsi psal má navíc čtečku čipů pro identifikaci řidiče - používá se hlavně u služebních aut se kterými jezdí více řidičů aby bylo možno identifikovat jednotlivé jízdy a lidi..
jezek napsal(a):
kompletní kabeláž je v základu u jednotky a jen ji buď zapojíš a osadíš nebo - jak jsem napsal - ty dva dráty, který stačí k základním funkcím.. Takže žádné dokupování drahých a nesmyslných kabeláží jak píšeš.. dražší verze jednotky - jak jsi psal má navíc čtečku čipů pro identifikaci řidiče - používá se hlavně u služebních aut se kterými jezdí více řidičů aby bylo možno identifikovat jednotlivé jízdy a lidi..
Jasně díky chápu.
Takže to je jako s většinou alarmů. Taky nezapojuju 1/3 drátů,protože jsou navíc. Chtěl bych to minimálně vidět. Jak je to velký atd. Jo co odolnost proti vlhkosti nebo dokonce vodě? U motorky je to docela důležitá vlastnost.
BMW R1200GS
jednotka vypadá takto, postavil jsem vedle krabičku od cigaret pro porovnání velikosti.. já sám ji mám v F 650Gs a tam je sakra málo místa a je tam
co se týče vody, to je samozřejmně problém u veškeré elektroniky.. Vodotěsnou jednotku jsem udělal zalitím do Pattexu a je vyřešeno.. Jak jsem mluvil o jednotkách které se v současné době vyvíjejí, měly by tyto mít tento problém vyřešen a měly by bít minimálně voděodolné. Přesná technická specifikace ještě nění známa ale s extremnějším použitím se u nich právě počítá..
a po dnešní konzultaci s výrobcem a provozovatelem systému POSITREX jsme se domluvili a rozhodli, že pro všechny motorkáře a uživatele tohoto fora uděláme speciální nabídku a cena jednotky včetně aktivace je
9.990,- Kč vč. DPH !!
podmínkou je montáž do motocyklu..
Upravil jezek dne 14.05.2010 09:52
Ahoj, škooda, že jsi s tim přišel až teď už jsem pořídil GT Sat alarm, od Italů, tohle je určo levnější a podpořil bych českou firmu
Jinak s tim zastavením motocyklu bych si dal trošku majzla. Dřív jsem se trochu zabýval zákonama a myslim, že pokud na té motorce bude někdo ujíždět a ty úmyslně vypneš motor s vědomím že na motorce někdo jede, on se vybourá (což je na mašině dost pravděpodobné) a zabije nebo těžce zraní, jde to na tvojí hlavu. Nebude se jednat ani o nutnou obranu ani o krajní nouzi, a mohl by to být trestný čin ublížení na zdraví. Vim že je to nefér a ten člověk co ukradl motorku by si to i možná zasloužil, ale zákony jsou takový.
Někde jsem dokonce četl, že právě proto to firmy co dělaj sat motoalarmy nenabízej.
Nechci nějak sýčkovat, je to jenom moje doměnka, ale za prověření nic nedáš. Třeba se znáš nějakýho právníka co by ti to moohl vyvrátit.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal(a):
Ahoj, škooda, že jsi s tim přišel až teď už jsem pořídil GT Sat alarm, od Italů, tohle je určo levnější a podpořil bych českou firmu
Jinak s tim zastavením motocyklu bych si dal trošku majzla. Dřív jsem se trochu zabýval zákonama a myslim, že pokud na té motorce bude někdo ujíždět a ty úmyslně vypneš motor s vědomím že na motorce někdo jede, on se vybourá (což je na mašině dost pravděpodobné) a zabije nebo těžce zraní, jde to na tvojí hlavu. Nebude se jednat ani o nutnou obranu ani o krajní nouzi, a mohl by to být trestný čin ublížení na zdraví. Vim že je to nefér a ten člověk co ukradl motorku by si to i možná zasloužil, ale zákony jsou takový.
Někde jsem dokonce četl, že právě proto to firmy co dělaj sat motoalarmy nenabízej.
Nechci nějak sýčkovat, je to jenom moje doměnka, ale za prověření nic nedáš. Třeba se znáš nějakýho právníka co by ti to moohl vyvrátit.
Jasně, ale pokud systém ukazuje momentální rychlost, tak si můžeš vypnout motor, když motorka stojí, což se může hodit.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
jezek napsal(a):
a po dnešní konzultaci s výrobcem a provozovatelem systému POSITREX jsme se domluvili a rozhodli, že pro všechny motorkáře a uživatele tohoto fora uděláme speciální nabídku a cena jednotky včetně aktivace je
9.990,- Kč vč. DPH !!
podmínkou je montáž do motocyklu..
A za těch v úvodu avízovaných 10400 mi to namontuješ i do aut a bagru?
falcons napsal(a):
Taková úvaha-je to podobný jako kdyby mi někdo ukradl auto,vyboural by se díky aqaplaningu na sjetých gumách a potom by mě popotahoval za to že jsem mu ublížil protože jsem mu před krádeží nenazul nový gumy...
To Falcons: toto je český výrobek a protože je český tak není blbý.. Takže jakmile odešleš povel k zastavení vozidla, tento se provede automaticky až v případě, že rychlost vozidla klesne pod cca 5 km/hod. To znamená v praxi, že odešlu SMS s povelem na zastavení a motorka nechcípne někde na silnici při předjíždění ale až zpomalí pod tuto hranici např. když zastaví na červenou nebo v koloně při jizdě krokem. Teprve až v TOMTO okamžiku pošle jednotka zpět potvrzení o tom, že příkaz byl proveden a zároveň s ním pošle i souřadnice GPS kde to vozidlo zastavilo. Tudíž legislativa může pokojně spát a ty se do průšvihu nedostaneš.
To Bobus and Bubak: slovo chlapa je slovo do pranice a proto je avizovaných 10.400,- Kč cena pro členy tohoto fora pokud by se někdo rozhodl si to pořídit do jakéhokoli jiného dopravního prostředku než do motocyklu
Upravil jezek dne 14.05.2010 12:53
to asi všichni a já nejradši páč se zlodějema mám taky dost zkušeností ale.. Jak píše Falcons je to o průser.. proto je to takto ošetřeno. Je to i z bezpečnostního důvodu, kdyby náhodou selhala elektronika aby si nerozbil ústa ten správnej řidič..
Ježek: no vidíš to jsem nějak nedomyslel, že je to český výrobek, který jsou promyšlený
o to víc mě mrzí, že už jsem jeden sat systém koupil
Luboss napsal(a):
falcons napsal(a):
Taková úvaha-je to podobný jako kdyby mi někdo ukradl auto,vyboural by se díky aqaplaningu na sjetých gumách a potom by mě popotahoval za to že jsem mu ublížil protože jsem mu před krádeží nenazul nový gumy...
Bohužel to neni jenom úvaha, to je realita práva a zákonů.
Ten tvůj případ je úplně něco jiného, ty sjeté gumy nemaj nic společnýho s krádeží, ty si nevyměnil, protože se ti prostě nechtělo. Tohle by bylo vyloženě, někdo jede na ukradený motorce, tak ať si namele hubu a stisknout tlačítko! Je to úplně to samý, jako když ti někdo přijde vykrást garáž a ty mu vrazíš kudlu do zad. Taky si za to půjdeš pěkně posedět. Nebezpečnost činu krádeže je mnohem menší než ublížení na zdraví.
věř že já bych jim taky přál ať si tu tlamu nabijou
Upravil falcons dne 14.05.2010 13:23
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.