Aspoň jednou po dlouhé době jsem hrdý na to, že jsem Čech... Co politici podělali, to nám včera kluci 100% vrátili... Dělají nám radost, narozdíl od těch pablbů ve vládě...
... KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP, HOP, HOP ...
Upravil xHackerM dne 24.05.2010 06:35
Že bych omylem zabloudil na www.lednihokej.cz? Ale ne, jsem tu správně. Hlavně že tolika zdejším uživatelům vadí, když se tu inzeruje, ale tvořit OT vlákna o sportu, který kromě nás znají už jen v Rusku a Kanadě (a nikde není takovým předmětem léčení národních komplexů jako tady), to je zjevně OK...
Upravil cerv dne 24.05.2010 07:59
cerv napsal(a):
Že bych omylem zabloudil na www.lednihokej.cz? Ale ne, jsem tu správně. Hlavně že tolika zdejším uživatelům vadí, když se tu inzeruje, ale tvořit OT vlákna o sportu, který kromě nás znají už jen v Rusku a Kanadě (a nikde není takovým předmětem léčení národních komplexů jako tady), to je zjevně OK...
bohumil napsal(a):
Hele a ten hokej,to se maže na chleba nebo se to zhřívá jak klobásek...
Ale vubec ne!To je novej zimni sport.Proto jsme v nem dobri,protoze se jeste moc nerozsiril.Je to neco jako skoky na lyzich,akorat misto lyzi mas na nohou brusle!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
xhackerm napsal(a):
Aspoň jednou po dlouhé době jsem hrdý na to, že jsem Čech... Co politici podělali, to nám včera kluci 100% vrátili... Dělají nám radost, narozdíl od těch pablbů ve vládě...
... KDO NESKÁČE NENÍ ČECH, HOP, HOP, HOP ...
kdyby to byl facebook na kliknu na "LÍBI SE MI"
Over than 250k km on BMW GS bikes