Ahoj pánové,
mohl by sem někdo dát nějakou fotku, jak máte vyřešeno uchycení předních přídavných světel? Rád bych to vyřešil někam k zobáku (jako adv.) ne na padáky, zdá se mi ale, že uchycení k plastům nebude moc pevné. Máte nějaký tip na zhotovení držáků? Díky všem D.
Ja jsem si namaloval a nechal udělat nerezové držáky, které jsou našroubované pod zobák... Je to na Helly FF50 a myslím, že to neupadne...
MaO přiložený následující obrázek:
Kdyby měl někdo zájem, nechám udělat znova u kámoše.... a zjistím cenu. Já to měl jako úplatek protislužbou. Helly se dají taky za slušnou cenu dovézt z němec...to bych evtl. moh taky zařídit.
Zdarec,já mám taky Helly FF50 a držák jsem si dělal samodomo.Posléze mi ho kámoš vyrobil znova u něj v práci ze superduralu.Je to jednoduchý,v podstatě je to jen několik desítek cm dlouhý plocháč,kde jsou vyvrtané díry na uchycení tech světel a dvě díry na šrouby,které drží chladič pod světlama.Pochopitelně musíš dát ty šrouby delší.Jo a zapoměl jsem na dva silonový válečky,který sloužej jako "vymezovací podložka" , aby mi ten deržák nepoškrábal zobák.Ve čtvrtek budu doma,tak to blejsknu a hodim to na forum.A propo SPEEDE to viděl kdysi dávno,když ještě světla nebyla zapojená a držák byl jen zkušební dvoudílnej kus. Nafotim,pošlu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak myslím, že levněj než od "Komaize" Helly FF50 neseženete...a pokud má tu možnost, tak není co řešit.
PS: Ty držáky dle mého návrhu jak mně teď psal kámoš by z nerezi v matném povrchu (okuličkování) byly asi za +- 850,- Kč (pár)
Upravil MaO dne 01.06.2009 22:24
Dural by stál asi stejně....jenom povídal, že hliník tak často neřežou, takže by to asi jenom trvalo dýl než nerez, nebo by muselo jít víc kusů než jen jedna sada, aby to zbytečně nenahazoval...
já bych bral taky
ale nevím jak ty světla - sada jsou buď mlhovky nebo dálkový ne? kombinace nejde sehant jako sada?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Myslim, ze ty svetla by vam komaiz nakombinovat jak chcete (je to pouze moje domnenka a je samozrejme jen na nem, jestli vubec neco kombinovat chce...)
Pokud jde o drzaky, jestli se vas sejde 5, tak to zadam...pokud potvrdite zajem.
Takze si to promyslete....aby jste pak nebyli zklamani. Treba by to nekdo chtel prvne videt nazivo...