Zdravíčko, po nějaké době jsem na svoji 11ku bez lambdy nasadil do výfuku LoeVince SBK tlumivku a najednou je motorka do cca 3500 ot. chcíplá (udušená) a pak je cítit jak ožije a zbytek otáček jede normálně, dělá to na všechny kvalty. Jinak startuje normálně, volnoběh taky ok, vzduchovej filtr i cesta k němu taky ok, synchro zhruba před 400km uděláno, v nádrži je Verva 100 a čerpadlo žádný divný zvuky nevydává. Napadá vás na co se zaměřit nebo čím by to mohlo být ? Nebo se musí po nasazení tlumivky znovu nějak seřizovat ? Díky
BMW R 1100 GS
Mel jsem taky Leo Vinci na 1100 Gs,vykonove se zdala se mi O.K., jen byla větši spotřeba a zvuk. Možna jsi neoddělal DB Kliller, je vzadu na tlumiči, zmenšuje otvor tlumiče, na šroubku asi M6, zmenšuje decibely pro TK a Rakouskou policii.
Tak ho vyhoď a dej jen když pojedeš na Stk nebo do Rakouska. Jinak si myslim, že ten Leo Vinci moc sily nepřida, a diky spotřebě a hluku, který mi začal vadit jsem jej poslal dal. Hlavně na delši cesty nic moc.
Ja se spotrebou problem nemam. Kdyz je vyndana tlumivka ze svodu a db killer jede to za plynem jako krava. Tlumibka ze svodu z toho udela tichy skutr co ve 4000 umre. Jen db killer vyrovna nervozitu v nizkych otackach ale oproti full open je to jako by ho drzel nekdo za prdel. Mam tam KN a jsem zvedav az budou 12kove vstriky;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Krupa Cestmir > Spotřeba se nijak nezvedla, teda ani nemám s čím porovnat s laďákem jsem ji už koupil a na standartní nádrž ujedu cca 300 - 350 km, ale ten větší hluk už mi taky trochu vadí, proto jsem nasadil tu tlumivku.
Ero > já mám db killer (tlumivku) jen v koncovce, svody jsou prázdný. No jak píšeš s tím db killerem je to do těch cca 3500 ot. jako by moto někdo držel a pak dál už jede normálně. A bez db killeru to jde za plynem pořád. Jinak KN filtr mám taky. A nad těma vstřikama z 12ctky vážně přemýšlím
BMW R 1100 GS
taky mám verzi bez lambdy a leo vince + KN. Jednou jsem db killer sundal a do 50 km se to dalo, ale ten hluk byl pro mě nesnesitelnej. Navíc jsem tam cítil výkonovej propad jen co jsem za to trochu víc zabral, takže za 15 min jízdy jsem DB zase rád vrátil.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...