Hefty jsem dal Ariete jsou přesně na bramboru.Montáž je otázkou chvíle.Jen si dej bacha při sundávání starejch abys něco nepřeříz Šafránku. Tady to koupíš.www.paolo.cz
sadilek napsal:
Hefty jsem dal Ariete jsou přesně na bramboru.Montáž je otázkou chvíle.Jen si dej bacha při sundávání starejch abys něco nepřeříz Šafránku. Tady to koupíš.www.paolo.cz
super, a jaký si tam dal, je tam víc druhů?
hlavně, že je pivo ftlamě
sadilek napsal:
a co to je za spray, je to mastný, nebo lepivý, jaký lze použít?
Dík,..
Upravil bmwivo dne 26.08.2009 12:29
sadilek napsal:
a co to je za spray, je to mastný, nebo lepivý, jaký lze použít?
Dík,..
Jak je z návodu patrno byl použítý lak na vlasy.Já tam napral něco co měla máma v koupelně páč žena si hlavu nelakuje.Asi lybar či co.Drží jak čert.
http://www.motorkar.net/moto-rukojeti-road-BMW-styl-kategorie-395135.0.html
Tady je maj taky.
Upravil sadilek dne 26.08.2009 12:36
Jistě.Pokud nechceš aby se Ti to protáčelo.Taky se to tam parádně natáhne než to začne lepit-ten lack na vlasy myslím.Už je to jasný nebo se tu mám i .....
A nestačí to jen namočit? Ja to takhle dělal a taky to drželo. Klouzne to po vodě a pak se voda odpaří. A jak je to s kvalitou těch heftů?? Před tím se koupil nějaký takovíhle a ani ne za rok pěkně zpuchřeli. Kolik stojí origo hefty??
Jen tak pro zajímavost, pro pobavení.
Já jsem nasazoval gumy na hefty tak, že jsem do té vnější strany foukal z pistolky na kompresoru vzduch. Guma se k trubce ródel nechytala a šla krásně usadit kam je třeba, pak jsem nic nelepil a drželo to v pohodě adhezí na odmaštěné trubce řidítka.
Pochopitelně jsem musel ródlo zašpuntovat, aby vzduch neutíkal skrz a guma heftu musela mít z venkovní strany dírku nebo díru, jako přípravu pro závažíčko.
V minulosti provedeno na JAWA Tramp, Honda Transalp. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
FRN napsal:
A nestačí to jen namočit? Ja to takhle dělal a taky to drželo. Klouzne to po vodě a pak se voda odpaří. A jak je to s kvalitou těch heftů?? Před tím se koupil nějaký takovíhle a ani ne za rok pěkně zpuchřeli. Kolik stojí origo hefty??
origo myslím jdou přes 6000 a gumy se neprodávaj, jen na studený hefty
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Ta výměna heftů je moc zajímavá!
Mimochodem, na tom anglickém webu se píše, že na tu výměnu jsou potřeba 2 sady těch heftů a na obě řídítka se použíjí ty plynové s větším průměrem.
Máte to už vyzkoušené? Je opravdu potřeba 2 sady?
Upravil paulik78 dne 27.08.2009 11:52
..to mě neděs, dal jsem si je poslat od Trávníčka z Moravy, jestli je tomu tak, tak mu je pošlu zpět, je tam přímo napsáno : Rukojeti na BMW vyhřívané.
Nacházíte se
Úvod :: Rukojeti :: GUMOVÉ :: BMW :: ARIETE - Rukojeti - BMW - 130mm
BMW
Zboží 2/2
ARIETE - Rukojeti - BMW - 130mm
zvětšit obrázek
269,- bez DPH
320,- s DPH
cena za pár. Délka 130mm.
PRO VYHŘÍVANÉ RUKOJETI
Přidat do košíku:
Kód: 01690/F/24
Výrobce: Ariete
Pokud to bude na šestpade, tak to letí zpět. Tímto by nesprávnou a neúplnou specifikací jasně uváděli v omyl, co vy na to?
Upravil bmwivo dne 27.08.2009 12:02
paulik78 napsal:
Ta výměna heftů je moc zajímavá!
Mimochodem, na tom anglickém webu se píše, že na tu výměnu jsou potřeba 2 sady těch heftů a na obě řídítka se použíjí ty plynové s větším průměrem.
Máte to už vyzkoušené? Je opravdu potřeba 2 sady?
****vina,jestli si objednáš sadu podle čísla co jsem psal výše stačí Ti jedna sada a pasuje suprově.Dřív než to začli dělat jsem používal ojetý motocrosový a tam šly opravdu použít jen plynový,ale tohle je přímo na hrochy.
Ivo, já si je taky objednal jen jednou, takže doufám, že to klapne. Ten anglický fotoreport jsem si přečetl až potom. No, tak uvidím snad zítra, měly by dorazit.