Ahoj Milosi a ostatni, nebylo by mozne (o vhodnosti nemluvim) dat nekde k novymu prispevku v inzerci nejaky zakladni pravidlo, aby se rozlisilo jestli to clovek prodava nebo chce koupit? Neco treba takovyho:
Chcete něco prodat? Označte svůj inzerát takto.
P: Věc XY
Chcete něco koupit? Označte svůj inzerát takto.
K: Věc XY
Jak na to tady ted koukam objevuji se zhovadilosti typu "bmw1200gs" a pak je to inzerat na stary gumy nebo neco podobnyho...
hele.. novy lidi to nepochopej... a vsichni se v tech milionech pravidel utapime.
IMHO je to dobre DOPORUCENI, ale nedaval bych to jako pravidlo.
Principem totiz je, ze odladeny inzerat LEPE PRODAVA.. tj. lidi by meli byt motivovany sami.
Tj. jako doporuceni ano...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Koupím/Prodám je už to poslední. Většinou se stejně prodává, ale jak dodáváš, když dospělej člověk není schopnej ani věcně nadepsat inzerát, tak je to fakt smutný... asi k tomu někteří potřebují aplikaci a nevím, jestli to prostej návod nebo pravidlo napraví
Učí se to už na základce a stejně se to minulo účinkem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tomu, kdo do nadpisu napíše R1200GS když prodává gumy, jsou nějaký pravidla fóra stejně k ničemu, protože už tak trochu to napovídá tomu, že je uplně blbej a pravidla nebude tolerovat/číst...
Upravil zetor dne 10.02.2018 10:09
... hlavně se to zdaleka netýká jen inzerce
Nadpisy typu: Pomoc / potřebuji poradit / radu na GS... tady taky nejsou vyjímkou
jasne jako pravidlo asi ne, ale at to ma nejakou kulturu...
Hmm s faktorem lidske blbosti jsem jaksi nepocital takze se to asi mine ucinkem, ale za pokus se nic neda...
Treba by se to mohlo dat k tomu cervenymu text aby si lidi zkontrolovali zda to davaji do spravneho fora/vlakna. jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Možná by nebyl na škodu "moderátor", který by spravoval chod fóra. Dobré zkušenosti mám ze škodováckýho fóra (forum.skodahome.cz) kde fungují moderátoři, kteří dohlíží na dodržování pravidel. Jejich hlavní činnost by u nás spočívala v mazání inzerátů, zamykání duplicitních témat a odkazování se na ta vlákna, která problém řešila dřív. Korekci nevhodných příspěvků dle obecných pravidel.
Je zde docela velký počet členů a čím víc aktivních jich bude, tím se to bude jen zhoršovat.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Tady ale moderátoři jsou jenže řada z nich už sem možná ani nechodí a na druhou stranu, kdo by u toho celej den seděl a všechno to kontroloval? Tady už je tolik lidí, že to by musel být jeden fakt placenej, aby to dělal od rána do večera.
Spitfire napsal:
Možná by nebyl na škodu "moderátor", který by spravoval chod fóra. Dobré zkušenosti mám ze škodováckýho fóra (forum.skodahome.cz) kde fungují moderátoři, kteří dohlíží na dodržování pravidel. Jejich hlavní činnost by u nás spočívala v mazání inzerátů, zamykání duplicitních témat a odkazování se na ta vlákna, která problém řešila dřív. Korekci nevhodných příspěvků dle obecných pravidel.
tohle je imho velky omyl. Tohle forum zije.. a treba ja sem chodim, ze je tu freedom a funguje tu tim padem SAMOREGULACNI funkce. Podivej se treba na preregulovane a usikanovane KENDURO.
Pokud nekdo TADY keca blbiny, tak dostane sodu.. od clenu. A tak je to spravne.
Tj. byt tu cenzura, tak ja tu nejsem Diky Milosovi, ze ma rozum...
17 cm
Mr GS napsal:
Tady ale moderátoři jsou jenže řada z nich už sem možná ani nechodí a na druhou stranu, kdo by u toho celej den seděl a všechno to kontroloval? Tady už je tolik lidí, že to by musel být jeden fakt placenej, aby to dělal od rána do večera.
zadny moderovani. Mistni clenove jsou imho dostatecne chytri s potrebnou osobni integritou, ze (dnes vseobjimajici) buzer nepotrebujeme.
17 cm
Mr GS napsal:
zadny moderovani. Mistni clenove jsou imho dostatecne chytri s potrebnou osobni integritou, ze (dnes vseobjimajici) buzer nepotrebujeme.
Však s tím já tak nějak souhlasím. Hlavně se mi líbí to zásadový nemazání ničeho
...ale je fakt, že přesouvání příspěvků do patřičných vláken sám využívám. Někdy je to fakt vos.er a zničí se i kvalitní věcný vlákno hov.nama. Já poprosím jednoho z moderátorů přes PM s odkazem na problémový příspěvky a zároveň najdu vhodný vlákno, kam příspěvky, dle mě, patří a vždy mi bylo vyhověno. Nemyslím si, že je na tomhle způsobu "moderování" něco zlýho... to je jenom uklízení po lidech, co dělají bordel... sám se samozřejmě občas taky nechám někde unést a neurazí mě, když by to potom někdo přesunul na patřičný místo. Nevím proč by měla být dvoustránková nikam nevedoucí diskuze o KN filtrech ve vlákně o zkušenostech s 12kou?
Tak stejně bych viděl aspoň částečnej úklid v jiných technických vláknech, který se pak pro naprostou nepřehlednost zakládají neustále znova
To je mimochodem taky důvod, proč jsem začal zakládat vlákna s trasama a tipama na jednotlivý země a sám se to snažím udržovat shromažďováním dat na první stránce každýho danýho vlákna... neskutečně mě vytáčí, že se tady ročně založí 10 vláken- kam do Rumunska? a pod.
Pak když tam sám pojedeš, tak budeš dva dny listovat ve stejnojmenných vláknech a pak tě to stejně přestane bavit, protože zjistíš, že se stále opakuje 5 hlavních tipů a dál se to nikdy nedostane, protože se založí další vlákno... začarovanej kruh
Mr GS napsal:
se muze stat... jses na foru vole.. musime ocekavat, ze sem budou chodit lidi
17 cm
neříkám, mu dávat ban, jak na mazda fóru
ale tvoje pošetilá myšlenka, že místní členové jsou dostatecne chytri s potrebnou osobni integritou, dostala po pouhých dvou dnech na frak
A to se můžeme jen vsázet, kolikrát se to jenom tenhle týden ještě stane
Spitfire napsal:
tohle je imho velky omyl. Tohle forum zije.. a treba ja sem chodim, ze je tu freedom a funguje tu tim padem SAMOREGULACNI funkce. Podivej se treba na preregulovane a usikanovane KENDURO.
Pokud nekdo TADY keca blbiny, tak dostane sodu.. od clenu. A tak je to spravne.
Tj. byt tu cenzura, tak ja tu nejsem Diky Milosovi, ze ma rozum...
Obávám se, že se zas tak úplně nemýlím :-( chtěl bych.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
zetor napsal:
Tomu, kdo do nadpisu napíše R1200GS když prodává gumy, jsou nějaký pravidla fóra stejně k ničemu, protože už tak trochu to napovídá tomu, že je uplně blbej a pravidla nebude tolerovat/číst...
Jako že je "blbej", protože si koupil "dvanáctku"?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mr GS napsal:
neříkám, mu dávat ban, jak na mazda fóru
ale tvoje pošetilá myšlenka, že místní členové jsou dostatecne chytri s potrebnou osobni integritou, dostala po pouhých dvou dnech na frak
A to se můžeme jen vsázet, kolikrát se to jenom tenhle týden ještě stane
ja jsem ale nerikal VSICHNI.. jenom vlivna vetsina...
17 cm