Mam GS12 vzduch, jezdim jen po silnici, vetsinou sam (100kg) nebo jen s minimalni bagazi.
Vyssi verze tlumicu ma navic regulaci odskoku (+7tis kc), tak nevim, jestli se mi to pri mem beznem provozu nejak projevi? Doposud jezdim na originalnich tlumicich.
stopro jdi do 630/640 s hydrostelem, stelovani odskoku ocenis pri prvni zmene zatizeni (zavazadla, stoparka) a vydrzi ti navzdy.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Pozeraj inzeraty a sleduj sekciu tipy na nakup. Mne sa vdaka tomu podarilo kupit wilbers tlmice tusim 640 predok aj zadok s hydrostelem od rakusana za €150.
no ono pak jde o to, od jakého rakušana, ve smyslu, že Wilbers nedělá "konfekci", prostě skladovku, ale každý jeden kus zákazníkovi na míru a to je pak lehce ošidné, to kupovat po někom. ale jako za 150€ + servis asi lepší nž se plácat po zádech že originály se 120ti na hrbu jsou v pořádku;-)
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM