Já mám toto od FA Baehr.Jsem spokojen
Cena 249 eur
S vyhřívanou zadnicí 449 eur
více info na www.hima-shop.de
nutno tam své sedlo poslat a oni pošlou zpět hotové do 10dnů
viděl jsem zde na inzerci cedlo corbin je to v DE mercedes mezi sedly,ale také tomu odpovídá cena 959 eur a s vytápěným zadkem 1389 eur.
více info:www.corbin.de.
Myslím bobík ho zde nabízel za 250 eur což je méně než třetinová cena,kdo chce mít prdel jako na gauči u corbina se nespálíte.At Vás zadky bolí co nejméně
[quote]Bob napsal(a):
Já mám toto od FA Baehr.Jsem spokojen
Cena 249 eur
S vyhřívanou zadnicí 449 eur
více info na www.hima-shop.de
nutno tam své sedlo poslat a oni pošlou zpět hotové do 10dnů
viděl jsem zde na inzerci cedlo corbin je to v DE mercedes mezi sedly,ale také tomu odpovídá cena 959 eur a s vytápěným zadkem 1389 eur.
více info:www.corbin.de.
Myslím bobík ho zde nabízel za 250 eur což je méně než třetinová cena,kdo chce mít prdel jako na gauči u corbina se nespálíte.At Vás zadky bolí co nejméně[/quote
Děkuji za fotky, vypada to dobře. jaké je spracování? ty ho máš vyhřívané nebo bez? dival jsem se ještě na sedla Kahedo, vypadaji hodně propracovaně a píšou tam, že jsou potažené nějakým prodyšným materiálem, což si myslím že v pařácích je celkem praktické
Mám od TT kahedo, je tvrdší než originál, posez trošku jiný.. Na standartním jsem pořád sklouzával k nádrži,tady ok.. Kupoval jsem z druhý ruky, ale za novej chce TT střašnou raketu.. Ostatně téměř za vše ok nich..