Panove, potrebuji konkretni radu a promereni vas, kteri mate Pardalovi rukavice: Kangoroo II, Traveler, nebo podobnou levnejsi kozenou rukavici. http://www.rockwa.../kozene-2/
V lete na radarce jsem totiz poveril Pardala at mi nejaky doveze ukazat. Standartne mi sedi Sko ( kdyz nejsou kratke prsty ), obcas Mko, ale ty jeho jsem si zkousel Lka byly mi stale hoooodne tesne. Dlan mam sirky cca 8.5-9cm. Jak jste na tom vy? Pokud je mate hodte mi sem prosim sirku vasi dlane a velikost rukavice s kterou jezdite ( konkretniho typu Rockway ). Do Liberce cestu nemam, takze osobni odzkouseni nehrozi....
Diky
Upravil milanosor dne 16.01.2013 08:49
I pád na hubu je pohyb kupředu
ja mam problem ze kdyz mi jsou rukavice dobre do dlane tak mam misto dost na prstech ajko delku, kdyz dam mensi tak mi zase drou do konecku prstu svy. Takze zkousim a skousim porad dal
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Vim, ze par lidi rikalo, ze za ty prachy no problem. Navic pokud drzi a vydri aspon 2 roky, tak nemam problem zase za dva roky koupit nove. Jen trefit tu velikost,kdyz se tam nedostanu. Musi jich tady kolovat vice....
Tak obvod dlane mam 20cm.Ci povolili to netusim pretoze neboli mi moc tesne.Prsty su akurat dlhe.Vyhoda je ze sitie na prstoch je z vonku takze to neleze pod nechty.Jedina chyba na nich bolo ze povolil jeden steh na prste.Mohol som to reklamovat ale vyriesil som to ihlou a nitou za 5 minut takze pohoda.
Mam letni rukavice od Pardala.Jsou to TYTO. Ruku mam docela velkou a pri zkouseni semi zdalo XL akorat.Ale po jedne vyjizdce se mi uz zdali volnejsi a vzal jsem L. A s nim uz 2 roky max.spokojenost.Takze urcite se trochu povoli.Volil bych tesnejsi,ale samozrejme ne moc.
Je fakt,ze ty moje jsou kombinace textilie a kuze,tak nevim jestli je to srovnatelne s kozenymi.
Upravil vevis dne 16.01.2013 21:45
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
DenisR napsal:
Tak obvod dlane mam 20cm.Ci povolili to netusim pretoze neboli mi moc tesne.Prsty su akurat dlhe.Vyhoda je ze sitie na prstoch je z vonku takze to neleze pod nechty.Jedina chyba na nich bolo ze povolil jeden steh na prste.Mohol som to reklamovat ale vyriesil som to ihlou a nitou za 5 minut takze pohoda.
Tak to jsme na tom stejne. Obvod mam cca 20-20.5cm