basto napsal(a):
super, a jak uplatním členskou slevu?
Napis pri objednavce v shopu do poznamky svuj nick z fora a tricko bude za 190 tvoje :-)
sakra a nešlo by to tam ještě doplnit ? Objednával sem ve čtvrtek 2 kusy na jméno Jarda Jerman a nevěděl sem jak na to . *pissed*
jardajerman@seznam.cz
Jen se zeptám kdy budou kalhoty bez membrány? Nebo už jsou? Bylo by super kdyby ještě měly sundávací nohavice po vzoru třeba tohohle https://www.polo-...-hose.htmlKonečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Tak ja tam teda asi nastavim rovnou 190, at tam nemusite nic psat a udelame radost i ostatnim :-), jinak to tam při vyplňování nabidne poznamku, protoze spousta z Vas to zladla
Ten komplet bez membrany uz se vyrabi, minuly tyden jsem ho testoval a jeste doladoval posledni zmeny a mel by, pokud zase nebouchne nejaka sopka, priletet v týdnu po 10.5. nebo možná i pár dní dříve.
Tak dnes mi dorazily 2 kusy. Trička pěkný, jen u toho s motorkou z boku je z loga GS vytištěna pouze část obrysu G . Měl sem smůlu nebo to tak maj všichni ?
jardajerman@seznam.cz
JardaGS650 napsal(a):
Tak dnes mi dorazily 2 kusy. Trička pěkný, jen u toho s motorkou z boku je z loga GS vytištěna pouze část obrysu G . Měl sem smůlu nebo to tak maj všichni ?
beru spět potisk taky na pikaču po třetím vyprání je potis oloupanej fakt shit výrobek cie se jedná jen o 200kč ale je to shit měl by jsis brát příklad od Spea od něj je triko skoro za ty samí prachy a je furt jak nové