U modelu Adventure 2011 na kalhotách, se na jedné sérii objevila vada na protiskluzovém materiálu na zadku. Tento materiál už byl v roce 2011 na dalších sériích vyměněn za jiný, který už je v pořádku. Vy co máte model 2011, a tato protiskluzová vrstva se Vám loupe, pošlete kalhoty na opravu. Oprava bude prováděna poslední týden v lednu a poté Vám kalhoty opravené pošleme zpět. Modelů 2012 a dalších už se to netýká.
Děkujeme za pochopení.
Kalhoty označte svým jménem ( papírek v kapse, visačka) a hlavně uveďte svou zpáteční adresu.
Pokud znáte někoho kdo má model 2011, prosím upozorněte ho na tuto akci.
Uz je mam u Pardala.Presto ze mi ta potrhana kozenka nijak nevadila,tak jsem byl k oprave temer donucen.Prej ti co to sijou ten problem musi videt na vlastni oci a taky si ho opravit,aby se poucili.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Taktiez sa pridavam k
tento problem bol pozitivne rieseny i u zakaznikov na Slovensku ktory si menovany model zakupili.
Nie vsetkym sa prejavilo toto opotrebenie, zavisi to kto kolko najazdil ( nasedel / nasuchal sa v sedle ) km.
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Doufam,ze jsi si poznacil,ktere jsou ci!Rad bych dostal zpet sve krasne,blatem a prachem netknute kalhoty.A ne nejake zasle,osuntele!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Zdravím.
Chtěl jsem se optat zda-li se ještě nebude konat nějaká opravovací akce? Kalhoty jsem kupoval na podzim a tak už nebylo kdy je pořádně zatížit aby se "problém" s protiskluzem projevil. Po práve proběhlé Radarce jsem si ale všiml že mi půlka té gumy na zadku chybí
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí