Zas tak strašný to nebude, za 30 litrů s daní komplet...to dnes skoro stojí i Rally3, esli se nemejlím. Tohle bude jinší liga ovšem.
Upravil kejda dne 09.02.2012 16:13
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Taky se mi to dost libi, vic nez Rukky,RP a Comapagnera. Letos hadry v planu nemam, ale na pristi rok bych rad neco novyho. Letos tak jeste ty rukavice No jsem na cenu zvedav.
na ebay.de mají bundu za 679€ a gatě za 490€. Plus poštovný 30€. Otázkou je bohužel clo a DPH,, protože všechny odkazy na prodej jsou z ameru...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
To je jedno, americké ceny nejsou tajné, jsou na ofiko strankách KLIMU. Bohužel jak za to nakoupit, je jen otazka tam zaletet, koupit si to a priletet:-) poslani z USA cen udela ceny evropské.... takže vždy budou vyšší.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Musím,napsat,že KLIM je dle mého názoru nejhezčí oblečení,asi hraje roli,že vlastním model Traverse od Pardála.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Jasný, nenapadlo mě že by někomu nedošlo, že si k tomu musí připočítat náklady okolo...
A byl tu dotaz na cenu a na stránkách si ji v tu dobu ještě neměl... Tak jsem to sem hodil jen pro informaci...
Docela bych chtěl ozkoušet takovéhle hadry. Bohužel jsou cenou trochu mimo moji představu o tom co bych dal za hadry...
V USA je levnejsi vsechno i motorky BMW podle me to jsou taky nejhezci hadry a dost vymakany i kvalitni. Podle toho je bohuzel i cena, ale porad bych dal penize radeji za tohle,nez jiny podobne drahy znacky
Upravil brtnik dne 09.02.2012 22:26
Vypadaj super a vymakaný to mají amíci pěkně. www.youtube.com/v/xzAuu-VI8j8
Pro mě rozhodně z "drahých" hadrů nejlepší.
Upravil Efendi dne 09.02.2012 23:14