randolf napsal(a):
..jo, je to tak. Motorka je jeste v zaruce, zitra se mi maji vyjadrit, jestli mam narok na garancni vymenu (?? nechapu proc by ne).
Poradite mi nekdo, na co mam jako zakaznik narok?
Diky moc!
Randolf
a neni to jen bezna procedura, treba ze od urcite castky to resi Munchen?
kam jsi to odvezl? Viden?
jak jsi na to prisel... atd? dostalo to ranu?
drzim palce... ja uz mam po zaruce
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jel jsem z MITAS akce (inzerovana na tomto foru) a 3km pred barakem (Brno) mi prasknul retez a namotal se na zadni rozetu. Na retezovku je nova svolavacka, tak jsem to odtahnul do 3km vzdaleneho servisu, kde mi to v ramci zaruky vymenili. Dnes po prevzeti moto a ujeti 1000m jsem si vsiml koure - sel z katalyzatoru - kapal na nej olej.
Jestli tam nejake mech poskozeni je, tak je z toho retezu. Predtim jsem bez problemu jel 150km po asfaltce bez padu.
Hicksi, tam je 2+1 let zaruka, takze bys ji mel mit taky.
randolf napsal(a):
Jel jsem z MITAS akce (inzerovana na tomto foru) a 3km pred barakem (Brno) mi prasknul retez a namotal se na zadni rozetu. Na retezovku je nova svolavacka, tak jsem to odtahnul do 3km vzdaleneho servisu, kde mi to v ramci zaruky vymenili. Dnes po prevzeti moto a ujeti 1000m jsem si vsiml koure - sel z katalyzatoru - kapal na nej olej.
Jestli tam nejake mech poskozeni je, tak je z toho retezu. Predtim jsem bez problemu jel 150km po asfaltce bez padu.
Hicksi, tam je 2+1 let zaruka, takze bys ji mel mit taky.
2+1? nemluvis o kulanci ale, ze? ten rok navic znamena co pls?
btw: retez... uff... to je dobrej retezec udalosti, hlavne, ze ti nic neni.. jak jsi jel rychle? zablokovalo se ti zadni kolo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jestli se i tebe týká svolávačka na řetěz,který ti praskl,tak tam není co řešit,vadná součástka ti poškodila motor na který máš záruku
kdyby náhodou ne,tak se staf,mrknem nato,díru zavaříme,hlavně tam necpi žádný lepidla
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
myslim ze muzes byt v klidu, protoze je to bezny postup BMW, že se ke všemu musi vyjadrit .... a opravdu si myslim ze o techto vecech rozhoduje Mnichov, alespon v nemecku kde servisuji ja. Ale vždy se zatim vyjadřili ve prospěch zakazníka.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
To Randolf:žádné vaření motoru,žádnej renocar,nalož moto na vozík,vem servisku,pokud máš během záruky oštemplované veškeré inspekce u aut,dealera a hajdy do Vídně.Pokud je moto v záruce vymění ti to.V De kam jezdím na service je to běžná praxe.
Bob napsal(a):
To Randolf:žádné vaření motoru,žádnej renocar,nalož moto na vozík,vem servisku,pokud máš během záruky oštemplované veškeré inspekce u aut,dealera a hajdy do Vídně.Pokud je moto v záruce vymění ti to.V De kam jezdím na service je to běžná praxe.
Diky, OK, behem dneska mi daji vedet v tom Renocaru a uvidime. Maji ted servisku u sebe, tak nevim, jak to je s tou zarukou... pamatuju si, ze 3 roky, ale dneska mi rikal, ze ten treti rok neni bezna zaruka, ale nejaka omezena zaruka.... nevim o co jde. Moto je z Vidne. Nevis kde se dozvedet neco o zarucnich podminkach? Nejak jsem to na jejich strankach nenasel...
Bob napsal(a):
Diky, OK, behem dneska mi daji vedet v tom Renocaru a uvidime. Maji ted servisku u sebe, tak nevim, jak to je s tou zarukou... pamatuju si, ze 3 roky, ale dneska mi rikal, ze ten treti rok neni bezna zaruka, ale nejaka omezena zaruka.... nevim o co jde. Moto je z Vidne. Nevis kde se dozvedet neco o zarucnich podminkach? Nejak jsem to na jejich strankach nenasel...
Urcite si to zjisti, protoze zarucni podminky co nabizi BMW v zahranici vubec nemusi platit v CR, minimalne za dob Autecu to tak bylo, ja si priplatil pri koupi motorky v Nemecku navic 2 roky Car garance, v Cechach to ale nechteli uznat, v nemecku bez problemu. Jeste to pak byva i tak, u tech zaruk nad ramec 2let, tak ze treba do 50 000km hradi 100% opravy a do 60 000km 80% a tak dale. V kazdym pripade kdyz v Brne budou delat problemy bych s tim hned jel do Vidne, pokud jsi to tam i kupoval, neni co resit
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz