Ahoj vespolek,
omlouvam se pokud se tu uchyceni topcasu jiz resilo, ale nejak sem to nenasel ...
Konecne jsem se letos dockal meho prvniho cestovniho endura, a tak zacinam postupne resit prislusenstvi.
Jako jedna z prvnich veci je TOPCASE. Objednal jsem si kufr BEGR a rad bych se Vas zeptal na rady a doporuceni, jak nejlepe a nejjednoduseji vyresit jeho uchyceni na motku.
Diky moc za rady.
Upravil vtk dne 29.10.2010 17:07
vtk napsal:
Uchyceni na F800GS by melo byt stejny jako na F650GS Twin, takze subject lehce upraven a doufam, ze se dozvim par tipu jak na to!
ja bych to vyresil bud Begrem s BMW zamkem, nebo systemovym kufrem.. takhle budes mit 2 klice.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vtk napsal:
Ahoj vespolek,
omlouvam se pokud se tu uchyceni topcasu jiz resilo, ale nejak sem to nenasel ...
Konecne jsem se letos dockal meho prvniho cestovniho endura, a tak zacinam postupne resit prislusenstvi.
Jako jedna z prvnich veci je TOPCASE. Objednal jsem si kufr BEGR a rad bych se Vas zeptal na rady a doporuceni, jak nejlepe a nejjednoduseji vyresit jeho uchyceni na motku.
Diky moc za rady.
Adventure73-pardal> Bystru sem natuk zatim jen po mailu, budu to jeste muset zkusit az si pujdu pro kufr.
Podobnou plotnu jak si posilal maji I v TT, ale pry by to nemusela vydrzet, ze je spise na batoh nez kufr!?
Kazdopadne diky za pravu.