Ahoj jaké doporučíte komfortní sedlo mám snížené a je to peklo po pár dnech.Přemýšlím o přešití u DDT ale není to podmínka.Prosím jen ty co mají osobní zkušenosti.Díky za info Radim
Na snizenym sedle mam najeto 40tis km kolega 70 tis km a peklo to rozhodne neni i 900km v kuse , ale zalezi jak ma kdo citlivou prdelku Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mám sedlo od poláka, cena ca. 2500 Kč, hotové za týden. Pošleš mu fotku, popis tvé představy tvaru sedla. Materiál s ním konzultuješ po mailu. Komunikace víceméně česky, sedlo posíláš ČP na PO BOX v CZ. Za mě spokojenost.
Mail na poláka:
red.100@seznam.cz
IvoS přiložený následující obrázek:
IvoS napsal:
Mám sedlo od poláka, cena ca. 2500 Kč, hotové za týden. Pošleš mu fotku, popis tvé představy tvaru sedla. Materiál s ním konzultuješ po mailu. Komunikace víceméně česky, sedlo posíláš ČP na PO BOX v CZ. Za mě spokojenost.
Mail na poláka:
red.100@seznam.cz
Ještě jsem s ním nejel, pouze vyzkoušel na stojící motorce. Pocit byl dobrý, ale jak se chová za jízdy nevím. Nechal jsem ho udělat snížené a adekvátně měkké, jezdím delší trasy a to s origo nebylo příjemné. Na off ale moc nebude, není kam pohnout zadkem. Při mých 180 cm dosáhnu pohodlně celou nohou na zem. Tedy s oběma nohami. Měl jsem i Touratech a tohle je podle mne pohodlnější.
Mé pocity jsou ovšem subjektivní, každý to má trochu jinak.
Mám jedno komfortní na prodej. Koupil jsem ho s motorkou ale na mě bylo vysoké takže mám origo snížené. Kdyžtak se ozvi na stavebnipotreby(zavináč) gmail.com sem moc často nechodím