Proč ty dvě koncovky? Být jedna, proč ne...pokud to nemá být demonstrace, že by šla jak zleva, tak zprava...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Mně to nějak neva. Mám rád symetrii a navíc to teď nikam nepřečuhuje.
Ale vlastnit osmikilo, asi bych 1200E cpal přednostně do spousty jinejch věcí než do vejfuku...
Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal:
Proč ty dvě koncovky? Být jedna, proč ne...pokud to nemá být demonstrace, že by šla jak zleva, tak zprava...
jj... ja vzdycky myslel, ze 2 koncovky jsou ve vetsine pripadu konstrukcni chyba.
Resp... v tomhle pripade jde urcite I O SVODY. Takze by mne taky zajimala hmotnost...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Me se to osobne libi, duvody v tomto pripade jsou spis estetické.... jsou to Italove, bližší parametry neznam, kdo byl v GAPA tak to tam mohl videt nazivo. I ty ostatni polepy a doplnky jsou z dilny Twalcom.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Fanos Rusicka napsal:
Konečně to ošklivý Báwátko vypadá jako motorka
zacina to mit spatne vychovani po vasem vzoru -- aneb proc to delat jednoduse a lehce, kdyz muzu mit dve koncovky, krasne tezke, ze
17 cm
adventure73-pardal napsal:
ty vahy bych se nebal, neni nikdy nic tezsiho nez origo koncovka .-) ... ale tohle je jen studie, zatim jeste nejista v realizaci
to asi jo.. akorat nechapu, kdyz ma motorka JAKO VYHODU jednu koncovku, proc tam davat dve..
Pokud se to nekomu extra libi pak jo, mne teda ne -- takze jak psal Brtnik nahore -- vyrobky Twalcom se mi casto moc libi, krome tohohle.
Upravil hicks dne 21.07.2011 16:19
17 cm
Tahle byla v Ga-Pa na stánku Twalcomu... musim rict, ze bych ji bral vsema deseti, akorat by mohla mit alespon nejaky budiky
Jo a ty pneumatiky jsou MITAS
jardajerman@seznam.cz
Myslim ale, ze se toho moc neproda. I "obyc" twalcom vyfuk je maly a lehky, luxusne zni a umozni osadit symetrickymi kufry... Ve spojeni s jejich ladenym svodem, to je pecka. Ma v CR ty ladene svody QD/Twalcom vubec nekdo? Ja je kdysi mel, ale musel jsem je vratit, protoze mi tam nesedly a nemel jsem cas to resit pred ojezdem do Iranu.
Pokud je ta cena 1200EUR byla i se svody, tak se to priblizuje tomu co je nyni. Cca 15k svody + 10k vyfuk, takze to zas tak drahe mozna nebude.