Tak osmistovkaři jak se Vám tenhle rám líbí. Podle mě bomba a kdyby dělali kuci z Adveture-spec neco takhle kvalitního a propracovanýho na 1200 GSA tak bych to asi vyměnil. Libí se mi jak to je zakomponovaný do vlastního rámu motorky, že to prostě vypadá jako že to tam patři od jakživa. Jaky je Váš názor?
Jinak jsem se s nimi dohodl na zastupavani pro Čr a Sk a tak postupne budou mit jejich veci v shopu. A myslim že ten ram je i za dobrou cenu. No kouknete "SEM"
adventure73-pardal napsal(a):
Tak osmistovkaři jak se Vám tenhle rám líbí. Podle mě bomba a kdyby dělali kuci z Adveture-spec neco takhle kvalitního a propracovanýho na 1200 GSA tak bych to asi vyměnil. Libí se mi jak to je zakomponovaný do vlastního rámu motorky, že to prostě vypadá jako že to tam patři od jakživa. Jaky je Váš názor?
Jinak jsem se s nimi dohodl na zastupavani pro Čr a Sk a tak postupne budou mit jejich veci v shopu. A myslim že ten ram je i za dobrou cenu. No kouknete "SEM"
ty jo.. toho bych se mozna nestitil ani ja.
A to jsem zatim zadny padak k moji kocicce nepripustil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ja pouzivam padak od SW MOTECH a jsem s nim spokojeny.tenhle mi na obrazku pripada jeste o neco lepsi,chrani dulezite veci. ne tak jak ten o givi co je k nicemu. a z tak slabych trubek...
Upravil Joke dne 26.07.2010 22:50
Joke
Vidím že jsi dal na moji radu a koukám, máte tam i ten šusplech
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Padáky vypadají asi ze všech nej (amíci dělaj ale taky krutý) každopádně tři věci bych jim vytkl 1. Hlavně chrání plasty, které jsou relativně v bezpečí a tolik nekryjí ze strany motor (což si do upravím a bude to v pohodě, zatím jsem se k tomu nedostal) 2. Na pravé straně je uchycení dole moc blízko zadní brzdě (to mi hodně vadí) pořešit asi jedině zkrácením brzdy jenže pak jí nebudu mít ideálně. 3. Měřím 174cm cca. a v sedě mám kolena tak 2cm od padáku a už jsem si jí pár krát dost slušně narval, kdo má delší nohy bude to mít natěsno a možná pak ani nedá kolena k "nádrži". Jen tak bokem k objednávce BOMBA i Český postě to trvá díl po ČR než jim z UK
adventure73-pardal napsal(a):
Hmmm CZE zastoupení to je moc fajn!!! Tak to děkujeme, Adventure-spec mají velice kvalitní sortiment zboží.
Upravil NakasiBMW dne 06.08.2010 15:57