Dobrá věc, ale to už je cena tohoto motocyklu na ůrovni GS 12. Je smutné že Japončíci dokážou dát štelovací vidli i do rozpočtové motorky.
No nic, ale jsem zvědav na recenze. Toto je podle mě největší a snad jediná slabina Osmičky.
jinak mne predli vidle nevadi... kdyztak koukam na ostatni osmikila (R, ST) tak jsem rad, ze to je alespon upside down.
Upravil hicks dne 01.08.2010 21:20
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jinak mne predli vidle nevadi... kdyztak koukam na ostatni osmikila (R, ST) tak jsem rad, ze to je alespon upside down.
Je mi to velice líto ale nemůžu jinak o vidlici jakou má XR650 si můžeš nechat jenom zdát a hádej jakou použili technologii?
No nic jen sem chtěl podotknout že na tom jesli je vidle otočená bo neotočená až tak nezáleží .Spíš je to o tom vnitřku. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je mi to velice líto ale nemůžu jinak o vidlici jakou má XR650 si můžeš nechat jenom zdát a hádej jakou použili technologii?
No nic jen sem chtěl podotknout že na tom jesli je vidle otočená bo neotočená až tak nezáleží .Spíš je to o tom vnitřku.
Moje milovaná motouka Toli já tě miluju
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Zpátky k tématu ti patrony musej bejt super. Mám vlastně téměř totožnou vidlici- marzocchi shiver 45 takže by to tam teoreticky šlo dát.Ale mám zdvih 300mm.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Waltr napsal(a):
Dobrá věc, ale to už je cena tohoto motocyklu na ůrovni GS 12. Je smutné že Japončíci dokážou dát štelovací vidli i do rozpočtové motorky.
No nic, ale jsem zvědav na recenze. Toto je podle mě největší a snad jediná slabina Osmičky.
Jenže GS 12 se vidlí nebude ani vzdáleně blížit. Navíc ten, kdo si koupí tyhle moc pěkný hračky už asi bude stavět motorku pro specifický účel. Já mám Bituba a bohatě mi stačí na nějaké to hopsání v terénu, myslím, že Öhlins využije už pokročilý náročnější řidič.
Moc bych si chtěl zkusit, jaký je to rozdíl
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special