Dobrý den všem, chci a potřebuji na moto R 1100 S kameru. Nemáte někdo na stejné motorce připevněnou kameru ?
Pokud ano, mohli byste poslat foto, nebo popsat kde je uchycená ?
Na helmu ji nechci.
Děkuji
ještě jsi zapoměl napsat jakou kameru máš na mysli.. Záznam jízdy nebo nějaké GoPro?
Vím, že jsi psal že na helmu ji nechceš tak se nabízí že se jedná o GoPro ale radši upřesni..
Pokud ti jde o GoPro, tak záleží ještě co chceš snímat.. Dělá se přímo na GoPro držák /taková podkova/ na víko nádrže..
Pokud chceš jízdu ořed sebou tak ideální koupit od RAM Mountu držák do díry co je v řídítkách a na to si přidělej co potřebuješ..
No, z mojí zkušenosti je lepší když to můžeš různě střídat.. Já třeba používám takový kleště od GOPRO a to jde dát na XY způsobů.. Plus můžeš přidat třeba nějaký nálepky..
Dej to na helmu, jinde se ti to uklepe (ať již fyzicky nebo se poškodí kamera uvnitř) nebo to bude nekoukatelné kvůli vibracím... o pohodlném ovládání ani nemluvím...
HonzaGS-SV napsal:
Dej to na helmu, jinde se ti to uklepe (ať již fyzicky nebo se poškodí kamera uvnitř) nebo to bude nekoukatelné kvůli vibracím... o pohodlném ovládání ani nemluvím...
Hero 11 má takovou stabilizaci že to nechápu.. Mrkni na tohle video kde jsem onboardy měl GOPRO na řídítkách přesně na tom kramli co jsem dával do postu nahoře..
Tapir napsal:
No při upevnění na helmě se obávám, že bude záznam všeho okolo, jen, ne cesty přede mnou.
Samozřejmě záleží na tom jak široký ohnisko máš, co máš za kameru a pod..
Příklad máš na té fotce co jsem dával o kousek výš.. Každopádně za mě z té brady je to dobrý způsob jak přenést co nejvíce feeling z jízdy..
Over than 250k km on BMW GS bikes