Ahoj panove jaky mate zkusenosti se zadnima blatnickamam na 1200 GSA ? Potrebuju takovej aby mi od zadniho kola necakala voda a blato na nohy uz mne to sere, je po desti jedu po mokry silnici a hned mam mokry nohy. Kterej bude lepsi ? A jeste jedna vec, cervena dioda imobilizeru na budikach ma svitit nebo ne ? Jeden den mi sviti dalsi zaze ne, co to signalizuje pokud se rozsviti ?
Pred tydnem jsem namontoval tento blatnik ( z alliexpresu). Pri jizde je ozvala rana . A uchyt blatniku praskl. Mate taky nekdo podobnou zkusenost. Mozna jsem ten sroub utahnul moc. Nedelal jsem to pres momentak ( nevim kolik tam ma byt), ale utahnul jsem to tak na pocit a sroub zalepil.
Mate nekdo funkci kryt nohou pred vodou. Je to dost neprijemny. Jizda po desti na mokre silnici a cele nohavice mokre zezadu.
jimikad přiložený následující obrázek:
Diky za tip. Popřemýšlím a kdyžtak koupím. Stejně se ještě zeptám. Je to sice prasklé, ale na funkci to asi nemá vliv. Blatnik drzi pevně a Šroub by se nemel povolit, protože je lepenej. Nevíte někdo spravnej kroutici moment na tenhle Šroub?