Pánové, je to v pořádku, že mám mezi výfukem a lešením v jednom místě jen 10mm mezeru? Nemám teď nic na srovnání. Lešní nevypadá, že by bylo hnutý, výfuk nevím. Nemůžete mi to někdo změřit. Pro klid duše...
Fojtik Design přiložený následující obrázek:
[132.88Kb]
Upravil Fojtik Design dne 30.11.2020 19:22
Já to mám tak 5 mm a občas se to dotkne. Ale na tuty to mám trochu ohnutý. 10 mm je v poho a myslím, že je to standard bez poškození.
GSA 1250 Rallye 2024
OK, díky za porovnání pánové. Já to právě koupil bez originál lešení. Lešení jsem montoval nedávno. A s kuframa jsem ještě nikam nevyrazil. Tak jsem chtěl předejít případnýmu promáčknutí výfuku. Ale tak snad to mají soudruzi spočítaný dobře :-)
Johny_F napsal:
Pánové, je to v pořádku, že mám mezi výfukem a lešením v jednom místě jen 10mm mezeru? Nemám teď nic na srovnání. Lešní nevypadá, že by bylo hnutý, výfuk nevím. Nemůžete mi to někdo změřit. Pro klid duše...
Trochu to oddálíš tím, že si posuneš výfuk na tom šroubu, co to drží na rámu. Na fotce jasně vidíš, že to máš posunutý max. dopředu, tím se mění úhel odklonu. Když to posuneš dozadu, bude to trochu dál od nosičů (pár mm).
Samozřejmě musíš povolit i objímku dole. Pak to porovnat a dotáhnout tak, jak to má být.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA