Kucí. Já nebyl na klasickém srazu 15 let. Koupil jsem si vstupenku do aquaparku. V pátek se vyčachtam. Večer si sednu dam si pivo, v Sobotu si projedu krásné okolí a večer zase fajn Muzika a dobre pivo. Jo asi to pivo stojí víc, ale dru se tak proč si sakra nemůžu jednou za čas dat dražší pivo? Maníci se starají, sehnali fajn kapely, vstup je i pobyt v kempu…ale tak Jo. Není to Argus z Lidlu z 9 Kč. ???? hosi nás čas má hranice, dal nepropasujeme ani korunu. No nic, Bohusu uvaris mi kafe? Bez rumu, když se stavím ti poděkovat za ten válec na 150 C?
Upravil Waltr dne 23.05.2024 23:17
Co to vůbec je? Já to dal do guglu a vyblil na mě european bike week, euro bike week, euro bike fest... proč ty organizátory napadají tak odpudivý názvy motosrazů? Evokuje to pokutu za hluk, za emise, za rychlost, za pití na veřejnosti...
a vyjížďku přes retardéry
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Co to vůbec je? Já to dal do guglu a vyblil na mě european bike week, euro bike week, euro bike fest... proč ty organizátory napadají tak odpudivý názvy motosrazů? Evokuje to pokutu za hluk, za emise, za rychlost, za pití na veřejnosti...
a vyjížďku přes retardéry
přesně..kde je europředpona, tam začíná nějaká stupidní regulace
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň