Chtel bych poděkovat celemu tymu Boxer Morava(Pavokovi,Čárinovi,Cyrilovi atd.) za tuhle paradni akci z ktere jsem se před chvili vratil.Super off trat,super vyjezdy,super off-pocasi,vyborna hospoda a hlavne super parta lidi!
A specialni dík Cyrilovi,ktery mi v pulce off vyjizdky daroval svuj šroub do brzdoveho třmenu.Přece jenom to bez nej ve sjezdech na psychiku nebylo nejlepši.
Byla to uz moje třeti učast na off akci Boxer Morava a musim rict,ze jejich off akce a jejich organizatoři patři vubec k tomu nejlepšimu co u nas je!
Upravil vevis dne 12.05.2013 13:37
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nazdar panáčci! Díky všem za účast a čest všem, kteří se podíleli na přípravě trasy, což jsem já letos fakt nestíhal. Mě se to líbilo i přes to, že jsem urazil čumák...ale na to ty motorky máme žejo? .
V každým případě to díky deštíku bylo fakt docela výživný. Večer potom taky. Prej jsme si u piva slíbili, že příští rok dáme konečně tu Arménii, Ázerbajdžán a Gruzii...tak musíme ještě trochu potrénovat abychom mohli dodržet slovo.....
Kdo by si chtěl trochu offíku zopakovat, může se zúčastnit enduroškoly spojené s offroad vyjížďkou. Info zde. http://boxermorav...uro-skola/
Nazdar cyril.
Upravil vevis dne 23.05.2013 18:33
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
Cyril napsal:
Nazdar panáčci! Díky všem za účast a čest všem, kteří se podíleli na přípravě trasy, což jsem já letos fakt nestíhal. Mě se to líbilo i přes to, že jsem urazil čumák...ale na to ty motorky máme žejo? .
V každým případě to díky deštíku bylo fakt docela výživný. Večer potom taky. Prej jsme si u piva slíbili, že příští rok dáme konečně tu Arménii, Ázerbajdžán a Gruzii...tak musíme ještě trochu potrénovat abychom mohli dodržet slovo.....
Kdo by si chtěl trochu offíku zopakovat, může se zúčastnit enduroškoly spojené s offroad vyjížďkou. Info zde. http://boxermorav...uro-skola/
Nazdar cyril.
Cyril přiložený následující obrázek:
[57.51Kb]
Upravil vevis dne 23.05.2013 18:35
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
Jo Máro, to je ta pracovní..... Dostala teď náhodou sice trochu zabrat, ale už brzy bude zase připravena do služby.....
[img][/img]
Cyril přiložený následující obrázek:
Cyrile nebyl by odkaz na nejaka videa z akce co jste pak pousteli vecer v hospode?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Thomek to už od všech stáhl z úložiště. Jak něco sestříhá, bude to na FB Boxer Morava a já to sem potom jako link šoupnu.
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz