mám v plánu pozvat ještě dva kamarády, oba na 12GS. Snad se přihlásí. Já už přihlášený jsem v té skupině 4 z Plzně... www.wildhogs.czKaždý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
machradek napsal(a):
mám v plánu pozvat ještě dva kamarády, oba na 12GS. Snad se přihlásí. Já už přihlášený jsem v té skupině 4 z Plzně... www.wildhogs.cz
Jasný.S Vámi počítám.Jestli ste poslali startovný tak máte účast jistou.
machradek napsal(a):
mám v plánu pozvat ještě dva kamarády, oba na 12GS. Snad se přihlásí. Já už přihlášený jsem v té skupině 4 z Plzně... www.wildhogs.cz
Tak se nám to začíná plnit.Zatím to vypadá že to bude tak 1:1 Ktm/Bmw což je fajn.Kdo se rozmejšlí moc dlouho nemusel by uspět.Jinak se množí dotazy na gumy.Je to tak,každý dle chuti,dá se to za sucha v pohodě třeba naTouranckách,když budeš volit asfalty a k bodum se pak nějak dohrotíš.Pokud bude mokro a nebo zvolíš kratší,ale hard trasy je lepší obout.To je kouzlo týhle akce,je to pro každého soudruha.Každopádně při rozloze území na kterým se to pojede se asfaltu nelze vyhnout.Pokud tedy budeš chtít nejen pojezdit,ale i vyhrát! Sadílek
Takže definitivně schváleno manažerkou volného času: Jedeme na sever ...ať si nebe řve a nebo chlístá... Za hezkého počasí oba na jedné motorce (kontrola muší byt...), v případě sloty jedu sám.
Takže nashle v září...motat se, jóóó, to mi jde...
Radosek napsal(a):
Takže definitivně schváleno manažerkou volného času: Jedeme na sever ...ať si nebe řve a nebo chlístá... Za hezkého počasí oba na jedné motorce (kontrola muší byt...), v případě sloty jedu sám.
Takže nashle v září...motat se, jóóó, to mi jde...
Takže to máme skoro hotový.Zde je 19statečných,kteří se pustí do Motání.Ještě je jeden flek volnej.Pojede se ve dvoučlených družstvech takže kdo se spáruje předem bude team.Kdo je plonkovej se buď domluví na místě nebo to losnu.
Seznam účastníků Motání.
Kasl petr 4000,- 2ktm,2bmw
Holý Václav 1200,- ktm
Listopad Petr 1000,- ktm
Stýblo Milan 1000,- ktm
Dufek 1000,- bmw
Tyc 1000,- bmw
Hyttner 1000,- bmw
Ludvajs 1000,- Ktm
Wizi 1000,- Ktm
Pírek 1000,- ktm
Kalaš 1000,- ktm
Radošek 2000,- bmw
Čurka 1X aprilia
Standa 2X bmw
Upravil sadilek dne 06.09.2010 12:31
Takže se nám to blíží.Kontrola bodů v rámci možností provedena.Na některý by to teda chtělo motorovku,protože popadaly nějaký stromy,ale cesta vede vždy ze dvou stran takže nezoufat. Jestli víte jak pojedete tak mi to nějak nastiňte ať vím jestli je někdo plonkovej.Přivezte si obyčejnou tužku s měkou tuhou.Pražácí by mohli nějaký pobrat v Ikee ty jsou odzkoušený.GPS na dvojici je nutná a i nějaká podrobnější mapa regionu se bude dost hodit
Upravil sadilek dne 20.09.2010 10:30
sadilek napsal:
Takže se nám to blíží.Kontrola bodů v rámci možností provedena.Na některý by to teda chtělo motorovku,protože popadaly nějaký stromy,...
Mám to pojmout jako orienťák na motorce, nebo jako lesní těžbu v okolí Konstantinových Lázní?...
Pokud je B. správně, bude se hodit spíš než Garmin značka Homelite...
sadilek napsal:
Takže se nám to blíží.Kontrola bodů v rámci možností provedena.Na některý by to teda chtělo motorovku,protože popadaly nějaký stromy,...
Mám to pojmout jako orienťák na motorce, nebo jako lesní těžbu v okolí Konstantinových Lázní?...
Pokud je B. správně, bude se hodit spíš než Garmin značka Homelite...
No nevím,co jsem viděl tak tyhle kmínky by nějakej číňan těžko zpracoval.Neboj je to orienťák.Vyhrát se to dá i po silnici a jestli má tvoje managerka rychlý nohy tak to oběhá a Ty ani neslezeš z brambory.
sadilek napsal:
Takže se nám to blíží.Kontrola bodů v rámci možností provedena.Na některý by to teda chtělo motorovku,protože popadaly nějaký stromy,ale cesta vede vždy ze dvou stran takže nezoufat. Jestli víte jak pojedete tak mi to nějak nastiňte ať vím jestli je někdo plonkovej.Přivezte si obyčejnou tužku s měkou tuhou.Pražácí by mohli nějaký pobrat v Ikee ty jsou odzkoušený.GPS na dvojici je nutná a i nějaká podrobnější mapa regionu se bude dost hodit
Body se nacházejí v prostoru Slavkovského lesa,Českého lesa a taky něco u Střely a na Stříbrsku