pátek: odpoledne od15h příjezd do kempu Na kopci, Vír kraj Vysočina loc: 49"32´37.996"N, 16"17´37.089"E Večer posezení u krbu a večeře - grilované maso - kuřecí a vepřové.
sobota: snídaně - obložené talíře a pak vyjížďka na celý den s obědem po cestě, návštěva jednoho zámku a jednoho hradu, večer večeře - opět masíčko na grilu, volná zábava, pokec....
neděle: snídaně - obložené talíře, srdceryvné loučení a odjezd domů v dopoledních hodinách
Po celou dobu pobytu v kempu je k dispozici bar(víno, pivo, tvrdý, nealko), bazén, sprchy, wc, hřiště a okolní lesy. Možnost využití internetu, knihovny… Spaní je v chatkách. V ceně, kterou vybírám předem, je: 2x snídaně, 2x večeře, 2x noc ubytování, 2x vstup (hrad a zámek), stání moto v kempu
Vybírám 1.000,-Kč na osobu
Peníze zasílejte na můj účet: 1602388043/0800 do zprávy jméno a počet osob. Zašlete mi také registrační mail na: pavel.zamy@seznam.cz s počtem osob, motorek, jménem a kontaktem. Registrace přijímám do 14.6.2010 dopoledne (směrodatné je pro mě připsání částky na účet, abych nebyl nakonec v mínusu...)
S sebou přivezte, dobrou náladu, počasí a co vás napadne. Naopak neberte potížisty!!! počet míst je omezený, ubytování v chatkách po 2 a 4 lůžkách, ale neovlivním, jaké dostaneme, tak raději počítejte s těmi 4 a třeba budete příjemně překvapeni dotazy zodpovím na 603 487 008
Těším se na vám Pavel
Upravil swat dne 04.05.2010 11:02