Tak čerstvá informace od vývojáře:
Aktuální verze je 0.62 a je k dispozici prostřednictvím originální Google Play
Ukládat. Stáhněte si prosím software pouze přes Google Play. CZ
jazyk není v tuto chvíli k dispozici, ale software bude přeložen.
Mit freundlichen Grüßen
Otevřel jsem teď tablet že stáhnu tu 0.62 a hle -mám ji už tam -od 7.10.19 -tak asi automatická aktualizace funguje
Upravil kim dne 19.11.2019 21:11
cus bus,
tak jsem narazil na prvni problemecek...mam ultiumate, origo OBD LX od nich...a na jednom vzduchaci (GS 1200 K25 vyr 02/12 dvojvacice) nemuzu nakalibrovat ESU..vsude jinde to jde (zatim jsem delal jen vzduchace) at uz moja GSA jina GS a nebo RT..dokonce i GSA dvouvacka taky jde ale tady ta jedna sviňa nejde...vse se tvari OK ale jak najedu na tu kalibraci tak to napise ze to nelze pripojit..jinak na te dane motorce udelam vse co motoscan nabizi...co by to mohlo byt? jinak verze 0.62...
Upravil Bedabanjo dne 20.11.2019 09:04
Bedabanjo napsal:
cus bus,
tak jsem narazil na prvni problemecek...mam ultiumate, origo OBD LX od nich...a na jednom vzduchaci (GS 1200 K25 vyr 02/12 dvojvacice) nemuzu nakalibrovat ESU..vsude jinde to jde (zatim jsem delal jen vzduchace) at uz moja GSA jina GS a nebo RT..dokonce i GSA dvouvacka taky jde ale tady ta jedna sviňa nejde...vse se tvari OK ale jak najedu na tu kalibraci tak to napise ze to nelze pripojit..jinak na te dane motorce udelam vse co motoscan nabizi...co by to mohlo byt? jinak verze 0.62...
Poslal bych log na podporu z dotazem. Odpovídá během dne
ahojte, poradite prosím, kde může být chyba? diagnostikou (mám verzi ultimate) se podívám všude, otestuji servisní nastavení (např. ESA), přečtu i vymažu chyby, ale neumím kodovat v ZFE (v jiných jednotkách kódovat jde). v ZFE dokonce po otevření kódování nevidím, že je vybrán fóliový měřicí pásek paliva, ale je tam Deactivated. když dám tuto položku Thermocouples FLS 08 na Potentiometer, tak se změní na žlutou barvu, ale po potvrzení kódování tam je opět Deactivated. Není prosím v nějakém jiném menu položka, která povoluje kodování v ZFE? nebo nevyžaduje tato operace nějaký sled předchozích potvrzení/změn/operací? jedná se o GSA 2008. díky za každou radu. Joch
Joch přiložený následující obrázek:
Tak to třeba ještě nepustili do éteru - to navýšení se mi vždy provedlo automaticky nic jsem neaktivoval ( samo že musíš být evidován v programu verzí beta)
Je reálné spárovat celkové kilometry po výměně jiných budíků s ŘJ, nebo jak už se tu někde řešilo, si budíky drží km z původní motorky? Jde o K1600GTL. Dík.
Sehr viele globale Änderungen in den internen Strukturen der App
- KOMBI K18 die Werte bis zum nächsten Service in der Service-Reset Maske werden angezeigt
- I-Stufe und Ausstattungscodes auch bei neueren Modellen lesen
- Favoriten Funktion korrigiert
- Logo an die neuen Android Versionen angepasst, damit es korrekt dargestellt wird
- Auswahl für die neue Modelle hinzugefügt: F 750 GS, F 850 GS, R 1250 R/RS/RT/GS
- ESA Kalibrierung bei K 1200 Modellen nachgebessert
Zdravím pánové, chci se jen zeptat, jestli je zde někdo z Moravy kdo má Motoscan a byl by ochoten před mým nákupem aplikace vyzkoušet OBD co mám doma, jestli s ním půjdou nastavovat servisní intervaly. Předem děkuji
Jsem z Hlušovic u Olomouce... Morava je široký pojem, rovnou kup poradne OBD.. Cina zvladne akorat ten interval, a to ještě jak která.... Pokud ti jde pouze o reset servisu, je lepší se u někoho tady z fora stavit kdo má diagnistiku, nebo ten motoscan, at ti smaze, a jeste si u toho dáte kafe
Upravil Bedabanjo dne 10.06.2020 15:01