Na úvod uvádím,že mám GSA 1200 r.v.2010 - dvouvačka.
Dnes jsme si udělali s manželkou výlet dolnim Rakouskem.Krasná podzimní přiroda,trochu chladno,tak jsem se rozhodl pro vyhlídkovou jízdu.Chtěl jsem vyzkoušet jaká nejmenší průměrná spotřeba se dá zvládnout,při přiměřené jízdě.Najeto zhruba 200 km.Maximální rychlost 100 - 110 km/h.Natankoval jsem plnou 100 oktanové Vervy od Benziny,trasa obsahovala vesnice i dlouhé rovné úseky,kopců moc nebylo,3x jsme zastavovali.Do poloviny výletu 4,5 pak mi to vlezlo na 4,6 a tam to zůstalo až domů.Jde mi jen o ukazatel na přístrojovce,nejedná se mi o nějaké odborné a přesné měření.TAK CO,DÁ SE JEZDIT ZA MÍŇ???
JardaFGS napsal:
Ahoj, mám dotaz... máte někdo ve velkém TP uvedenou kombinovanou spotřebu pro 12tku nejlépe 2009 (105 Hp) ?
Díky Jarda
No mám taky 105 koní a docela by mě zajmalo, kolik ti veme. Mě přijde, že tenhle motor žere ze všech nejvíc .....
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
JardaFGS napsal:
Ahoj, mám dotaz... máte někdo ve velkém TP uvedenou kombinovanou spotřebu pro 12tku nejlépe 2009 (105 Hp) ?
Díky Jarda
No mám taky 105 koní a docela by mě zajmalo, kolik ti veme. Mě přijde, že tenhle motor žere ze všech nejvíc .....
No tak bohužel nebere mně ale tátovy , záleží jak a v kolika jede, ale řek bych že přes 6 jde jenom po dálnici, nebo když jedeš po silnici jak po dálnici
Mě by ale zajímala ta spotřeba v TP, kvůli knize jízd...
jardajerman@seznam.cz
Já mám advíka 06 a spotřeba 3,7-5 litrů. Jednou jezdím v klídku jednou jí zase naložím takže je to jak kdy. Dálnice kolem 6-7 litrů.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén