objednal jsem u viktora, hlas v telefonu měl tón jako po probdělé noci. Ještě bych upřesnil , že objem je cca 3,5l, až dorazí tak namontuji a poreferuji????????
Dá se to použít i s držákama Touratech, na které nasazuju klasickýma pukama kufry ZEGA PRO ? Vejdou se tam ty puky a půjdou pak kufry uchytit ? (mám obyč. R1200GS/2008) Můžete to prosím někdo vyzkoušet ?
A ještě něco - Proč originální italský Twalcom popis tvrdí (přes Google překladač), že je potřeba odstranit originál blatník ? Nevypadá to, že by box překážel...
Upravil mitak dne 13.04.2011 17:17
Miták
Tak pošták dorazil a ihned jsem se dal do montáže, která je opravdu jednoduchá a zabere jen několik minut. Mé postřehy: přední uchycení je k boxu přichyceno pomocí 3 ks trhacích nýtů a tím pádem není box vodotěsný(dal jsem trochu silikonu a vyrešeno) box perfektně pasuje žádný problém v nandavání kufrů. Zámeček na boxu je zcela obyčejný a tím padem si myslím, že časem se do něho dostane prach a špína a nepůjde otevřít(osobní názor). váha boxu je 0,830 kg objem 3,5l a nosnost se uvádí 2,5 kg. Při montáži je nutné trvale demontovat zadní blatníčekOZOR
Jinak provedení pěkné a k motorce to sedí více ukáže až používání
Upravil easyrider dne 20.04.2011 16:35
Vcera jsme taky jeden montovali na Advika a je to fakt za chvilku. Zamecek si myslim je na urovni zamků na kufrech, ty je taky po case potreba prostriknou. Jinak to na motorce vypada hezky, nenapadne a je to velice praktické, neboť ukladacich prostorů není nikdy dost
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Tady pár rychlo fotek. Ten blatníček musí pryč protože box využívá max prostoru a při propružení by si bohužel trochu překážely.
easyrider přiložený následující obrázek: