Mam to na 1100 gs, je to masivne, a funguje dobre, nevyhoda je ze medzi tymi dvoma dielmy ( pevny je spodny a posuvaci je ten vrchny je diera asi 2-3cm a cize tade prudi nejaky vzduch ) ale urcite chybu neurobis, co sa tyka funkcnosti, co sa tyka kozmetiky tak mne asi po 10 tis. km odpadla nejaka PVC paska co je po obvode, napor vetra ju strhol, je natiahnuta po obvode a zaistena nejakymi plechovymi cvokmi. Ale bez toho je to krajsie ( chyta sa pod to spina atd).
Mám ho taky na jedenáctce, a díky jeho šířce zmizeli turbulence kolem ramen a celý trup je krytý, ale na mě nízké. Měl jsem origo plus nádstavec a na helmě ani jednu muchu, ale ty turbulence kolem krku dělali hrozný rachot.
Ale 1150 má lepší origo plexi než 11ka
Splněný sen moje 1100GS
Mam to na 1150 gs a velika spokojenost.Ikdyz je pravda,ze jsem to s moto koupil a tak nemohu porovnat toto s origo plexi
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
To Horac...mě jde právě o to, že jsem docela vysokej. Zvažuju teď na Adv. mezi tímhle a nástavcem, ať už Wund, nebo TT. A je pravda, Jencku, že kolem ramen trochu fouká. Co v terénu? Netřepe se to jak sulc?
Všechno dobrý,ale jak to drncá tak se to celý klepe jak drahej pes. Přemýšlím o výrobě nějakýho lešení které to spevní. Mám strach když jedu dýl po horších cestách že to celý upadne jak se to klepe.
martin