Zdravím, potřeboval bych zjistit šířku tohoto plexi http://bmw-trade....cts_id=626
Jde mi o to ... v tuhle chvíli tam mám origo plexi s deflektorem od TT. Ale šíleně mi táhne na ramena, a všechno co se odrazí jde pod helmu ... Pomůže mi toho plexi od tohoto problému. Googlil jsem a nic jsem nevygooglil ..
Díky za každou radu.
Ahoj, vecer ti to zmerim a napisu.
S originalnim plexi zkusenost nemam. Pred timhle jsem mel turisticky ermax. Byl vyssi, ale tahlo mi prave na ramena. Hlavne na dalnici mi to hodne vadilo. S timhle to prestalo. Merim 195 a mam vyssi sedlo o 3 cm.
Takže v nejširším místě má 40cm nahoře kolem 36. Na ramena Ti určitě nepotáhne, ale....
Měřím 193 a pokud tohle plexi chytneš do standardních úchytů, tak Ti to v horní poloze naprosto vytluče mozek z hlavy, pokud plexi sklopíš, půjde Ti to opět pod helmu a turbulence nezmizí... Vyřešil jsem tobinátorem totálně do horní polohy a sklopit. Pak to funguje obstojně. Pokud bys měl zájem a cestu, můžu Ti to půjčit na ozkoušení. Případně bych obé i prodal, mám v merku jiné řešení.
Maiali nel Fango!
Morabo> koukám jsi z prahy. Taky sháním plexi to se s tebou asi domluvím a skočil bych se na to podívat případně vyzkoušet, ale asi nejdřív příští týden. Já sem menší jak vy mám jenom 186cm a ty turbulence kolem helmy mě už pěkně vytáčí, táhutí na ramena ani nezminuju . Zatím mi nejvíc vyhovuje plexi v nejnižší pozici a sedlo dole (radši bych mel sedlo ve vyšší pozici)