Ahoj, mám F4, nevíte jak to udělat abych měl připojený telefon (jako GPS) a zároveň mohl komunikovat s drurým jezdcem?
Over than 250k km on BMW GS bikes
tiež by ma to zaujimalo ale myslím si že to nepôjde, použivam telefom s navi a mp3 a tiež som minul už pár odbočiek kvôli tomu že sme sa zakecali :-)
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
takže ted jsem se díval na stránky interphone a na 100% to jde je to tam napsáno, jen nevím jakým správným způsobem to napárovat..
Over than 250k km on BMW GS bikes
lako napsal:
Ahoj, mám F4, nevíte jak to udělat abych měl připojený telefon (jako GPS) a zároveň mohl komunikovat s drurým jezdcem?
1. Nejprve si sparuj svuj telefon: pri vypnutem F4 zmackni a drz 8 vterinto kulate tlacitko na zapinani/vypinani (zacne ti blikat stridave cevrvene a modre), na svem founu zadej vyhledat bluetooth zarizeni, az najde, bude chtit kod: 0000, sparujes a das, at se ti foun pripojuje automaticky.
2. Kdyz spojujes s druhym F4, zapni oba jako v kroku 1., dokud nezacnou oba blikat. Pak na jednom f4 kratce opet zmackni tlacitko a cekej az se ti obe F4 sparuji. Pak si pripoj telefon tak, ze zadej v menu founu pripojit k F4. Funguje to bezchybne.
Ahoj. Nevíte někdo proč se mi sám odmítne příchozí hovor běhěm vyzvánění? Asi 5 vteřin to zvoní a pak to odmítne... Telefon E66, nastavení něčeho takového sjem tam nenašel, jenom automatický příjem a ten mám vypnutý. Díky
Cidas napsal:
Ahoj. Nevíte někdo proč se mi sám odmítne příchozí hovor běhěm vyzvánění? Asi 5 vteřin to zvoní a pak to odmítne... Telefon E66, nastavení něčeho takového sjem tam nenašel, jenom automatický příjem a ten mám vypnutý. Díky
nemáš na F4 zapnutý VOX? Tj. příjem hlasem? Ten čeká (v manuálu píšou myslím 10s) a pak to sám odmítne.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
3.11 Voice response (VOX )
The voice response function allows you to answer
a call without having to press any buttons.
Enabling voice response: Press and hold the
Volume + button for approximately 5 seconds.
An acoustic sound will advise you that this has been done.
Disabling voice response: Press and hold the Volume -
button for approximately 5 seconds. An acoustic sound will
advise you that this has been done.
To answer a call: When receiving a call, simply say a word
(e.g. ‘HELLO’) within ten seconds, to enable the line.
To refuse a call: When receiving a call, simply allow ten seconds
to pass and it will be refused.