Nakolko mi nejaky dobrak na parkovisku zvalil motorku /GSA 1150/a plexi je hodne oskrete, potreboval by som vediet, aky je rozdiel medzi stitmi na GS a GSA . Ermax ponuka velmi pekne tonovane plexi za rozumnu cenu, ale v katalogu je len na GS. Ponukaju vsak aj zvysene o 10 cm, co by asi malo vyhovovat. Mate s tymto skusenosti ?
Dakujem.
Upravil csuki dne 07.04.2008 15:54
Přesné rozdíly neznám, ale na Adv je jak širší, tak delší oproti standardnímu GSu. Kdyby bylo potřeba, tak může plexy na Adv alespoň v základních bodech poměřit.
Rozdiel medzi plexi na GS 1150 a GS 1150 Adventure
Přidané 07.04.2008 16:31
...Laco, ADV plexi má širší úchyty a není polohovací, nabídl bych ti výměnu, pokud to tvoje není prasklé a je jen odřené ( + tvoje držáky), potřeboval bych foto, tak vyměním moje s držáky norm. 1150 s plexi, buďto origo, nebo Givi, foto můžu poslat.tel. 731131144, email: bmwivo@seznam.cz
Rozdiel medzi plexi na GS 1150 a GS 1150 Adventure
Přidané 10.04.2008 09:56
Bmwivo : dakujem za ponuku. Vyzera to tak, ze kupim casom nove plexi, a to orig na GSA. Drziaky tym padom budem potrebovat. Ked budem mat nove plexi, mozem sa Ti ozvat a toto odrete Ti pustit za symbolicku cenu. Nakolko su odreniny povrchove, zvazujem este moznost vylestenia, takze v tejto chvili neviem, ako to vlastne dopadne. Od nakupu plexi na GS som upustil, nakolko je toto plexi dost odlisne a GSA by sa stala akymsi hybridom, co by sa mi nepacilo.