Zkusenost nemam, uz jsem na to nekolikrat koukal a moc se mi to nelibi(i vzhledem k cene). Myslim, ze se to montuje tak, ze vytahnes budik z palubky, navliknes ten krouzek, ktery ma osazeni a vratis zpatky(nekde jsem videl fotky montaze). Na silnici to asi vydrzi, ale nedovedu si predstavit na tom mit v terenu poveseny Zumo500, ktery je docela tezky.
Az budu mit cas, chystam se vymyslet hrazdicku, jako je na 12ce a chytit ji k leseni, co je pod palubkou.
IMHO uchyceni palubky, svetla a blinkru je u 11ky resena dementne.
R1100GS
Ahoj,
mám teda 1150, ale předpokládám, že se řídítka moc neliší. Když máš navi např. téměř úplně nalevo, tak myslím, že by ti Tankvak vůbec nevadil:
držák jsem měl lehce pootočený dopředu, takže navi mi prakticky na přední hraně lícovala spolu s řídítky, netrčela tedy před ně... (resp. netrčela směrem k řidiči, abych se přesně vyjádřil)
Upravil HonzaGS-SV dne 14.11.2011 07:13
Já jsem si to udělal ze silonu a stálo mne to cca 100kč. Není na tom nic složitýho. Na silnici je to ideální ale v terénu se třepe celá palubovka jak je uchycená na silenblocich. Takze zalezi co od toho chces. Na riditkach mi to vadilo ze to mám mimo zorné pole. Měl jsem někde šablonu podle který jsem to dělal, ale to už asi nenajdu. Dřív jsem tam měl dlouhý ramínko co je na fotce s držakem na pda, ale tam byla velká páka hrozně to vybrovalo. Dneska tam mám navigaci velikosti zuma s polovičním ramenem a v pohodě i na nějaký polňačce. http://www.bmwgs....wstart=240Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Nejdriv jsem vyndal budik a podle toho jsem si nechal vysoustruzit diru s osazenim. pak to jen orezal a obrousil do pozadovaneho tvaru. Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Ze je to dural jsem netusil. Videl jsem to i od jine firmy a prislo mi to jako silon. Ja jsem mel zrovna po ruce silon tak jsem to zkusil. V podstate to byl jen takovy zkusebni vzorek, jestli to bude fungovat. Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Na 1100 GS. Nevím, ale jakým systémem to tam mají uchycené.
Nechci moc řešit uchycení na řidítka, protože vozím hodně tankvak a přes něj bych na to neviděl.
Přístup na stránku byl zablokován programem ESET Smart Security.
Stránka se nachází na seznamu stránek s potenciálně nebezpečným obsahem.
WTF ?
Nějaký jiný link?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Taktéž: Přístup na stránku byl zablokován programem ESET Smart Security.
Stránka se nachází na seznamu stránek s potenciálně nebezpečným obsahem.
K umístění navi-viz HonzaGS-SV, navigaci mám stejně, jezdím s tankvakem a nijak to spolu nekoliduje..
Edit-mám 1100
Edit2-což je vlastně dole v příspěvku, tak nic..
Upravil Sema dne 14.11.2011 12:49
A co tohle? Zalezitost stokoruny a nakup je pro dve motorky. Je to vys nez na hrazde, nemusi se sklapet hlava, Je to pekne na strane.
spea - ToM přiložený následující obrázek:
Spea - ToM: mno moc nevím, co to řeší... já takhle měl umístěný držák RAM... drčel dopředu, na něm kolmo krátké rameno, a navigace opět kolmo trčela dozadu... takže jsem to měl tak, že půdorysně navigace byla před řídítky (ve směru jízdy) max. nad řídítky... takže nepřekáží, je vidět na FID a vše ok
HonzaGS-SV napsal:
Spea - ToM: mno moc nevím, co to řeší... já takhle měl umístěný držák RAM... drčel dopředu, na něm kolmo krátké rameno, a navigace opět kolmo trčela dozadu... takže jsem to měl tak, že půdorysně navigace byla před řídítky (ve směru jízdy) max. nad řídítky... takže nepřekáží, je vidět na FID a vše ok
Resi to to, ze to nevypada veru zle, je to vyse nez kdyz to das primo na hrazdu a hlavne to stoji cca stokorunu. Uvadim to jako reakci na ten docela drahej drzak na tacho, ktery se resi vyse. Hlavne ta navi potom nicemu neprkazi. Nic vic.
Upravil spea - ToM dne 14.11.2011 16:16
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Nemáte někdo nějaké nové poznatky ohledně tohoto držáku navigace? To umístění se mi líbí...
Nevíte kde by se to dalo sehnat u nás, nebo něco podobného?
Popřípadě nějaký nápad na držák, který by nebyl na 1150 přidělaný na řidítka?