chcem sa opitat ci uz zvas dakto mal rozobraty bocny stojan ja som ho mal rozobraty do fazi kde bolo treba vybrat ten mali valcek co je dnu. LEN AKO. neviete niekto ako sa da dostat von chcem nastriekat bocny stojan dik za rady
Upravil Milos dne 15.02.2012 13:05
chlapy dakujem len ten stojan co je na obrazku nie je ten moj mam bmw1200 gsa rok 07 a tam to je troska inak aj to inak vypada. Javiem ze tam je ten valcek ale ten k...t nejde von do p..e. Je to tam akesi zasekle*pissed*
lakiluk napsal:
chlapy dakujem len ten stojan co je na obrazku nie je ten moj mam bmw1200 gsa rok 07 a tam to je troska inak aj to inak vypada. Javiem ze tam je ten valcek ale ten k...t nejde von do p..e. Je to tam akesi zasekle*pissed*
Když to nejde po dobrém,tak to vyzkoušej po bolševicku. SILOU.
Sundej spínač a pak tam neni čemu ublížit. WD40 a jde vše.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ale jinak mi stojánek šel vyndat vždy normálně odjistit zespod spínač pak torx 50 a šroub ven a stojánek normálně vypadl ven.. nepoposunulo se ti to pouzdro??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
A když se podíváš mezi rám a stojánek není tam vydět to pouzdro? zkusil bych tam protahnout třeba měrky jestli to není jen rozválcovaný a není tam jen osazeníčko vymačknutý.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Máš pravdu, ten váleček jde ven k..evsky. Z hřebíku jsem si udělal háček, zachytil za zadní stranu toho válečku a za neustálého kývání a viklání stojanem se ho nakonec podařilo vysunout. Když na to přijdeš, jde to vcelku snadno. Vyděržaj.
Vyndával jsem to na 09,ale měl jsem s tím ten stejný problém jako ty.Vyndal jsem šroub,ale váleček držel stojan stále na rámu.Flexou bych do toho asi nešel.Chce to jen trpělivost.Ve finále jsem to vyťukal z vnitřní strany,za stálého pohybování stojanem.Váleček měl kraje vymáčklé ven a to byl ten problém proč nešel vyndat.Musel jsem udělat nové mosazné futro,aby neměl stojan takový výkyv do stran a motorka stála víc kolmo.Nechal jsem ho opískovat,pak jsem odřezal ten plech,kterým se opírá o zem a navařil tam větší,aby se nebořil stojan do země.Pak už jen komaxit a mám pěkný a funkční stojan.Přeju hodně úspěchů při vyndávání toho válečku.Hoď sem pak jak to dopadlo.
dakujem calani yajtra sa do toho vecer po praci pustam tak urobim aj dake foto nervov a dam tu. skusim to stym klyncekom a potom uvidim dam tomu este sancu ked nie pojdem na to ruskov technykov proste sylov. dik za rady a som rad ze nie som sam komu tiekly nervi. urcite to tu hodim co a ako. Este raz dik za podporu