páč na MCZ se jako vždy nic nedozvím obracím se sem, na Vás co znají němčinu. Koupil jsem manželce před dvěma lety auto a asi bych mu měl udělat nějakou údržbu, jde mi hlavně o rozvoďák. Ale něco už na tom Helmut dělal a já nezašprechtím ani pozdrav tak potřebuju překlad. Co je napsáno v kolonce "ostatní práce"? pumpu jsem pochopil
moment moment, jen co vložím fotku )))))
Upravil Novej dne 19.02.2012 21:43
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Já když nevim,tak použiju google... Ten Ti to přelouská...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zakřížkovaná je akorát kontrola brzd.obložení...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jo a z tej první fotky přečtu akorát waserpumpe...tzn,že rozvody by měli být minimálně kontrolovány. Protože když se dělají rozvody,mělo by se měnit všechno,že áno...
Upravil Kubrt dne 19.02.2012 22:08
Na druhe fotce rozvodak psanej neni.Na te prvni nejakej remen psanej je.A vodni pumpa se vetsinou meni prave s rozvodakem.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ano souhalsím, když se dělá vodní pumpa tak by se měl dělat i řemen když pumpa je pod, ale potřebuju si bejt jistej, to snad u rozvoďáku chápete ne?takže co je tam napsáno?
Steuerriemen je rozvodovy remen.Ja to znam spis jako zahnriemen,ale google to prelozil jako rozvodak.A pumpa + klinak je blbost. http://translate....euerriemen
Upravil vevis dne 19.02.2012 22:13
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
joooo kámo tak to je ono, steuer bych v tom rukopise nehledal, když neumím německy. díky
Me pomohlo to wasserpumpe.Koukni jak je tam to er napsany.A tam to nic jinyho nez er bejt nemuze.A pak uz jsem si to dosadil i u toho remenu.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!