Hanes napsal:
Ahoj, má tady někdo nějaké zkušenosti s tímto servisem?
mame s Regensburgem - PYJa motors.. velmi dobre.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Leebmann je v pohodě posílal jsem tam 2 mota na inspekci a vše dle vorschriftu a německé přesnosti uděláno,v německu se dělá inspekce přesně dle manuálu servisních úkonů,neboj se toho
Bob napsal:
vše dle vorschriftu a německé přesnosti uděláno,v německu se dělá inspekce přesně dle manuálu servisních úkonů,neboj se toho
Tak nevim 650gs od Tebe,serviska orazena..... od Tebe receno,ze je po inspekci (nemecky). Vysledek??? Zadni desky na zelezo (doslova a do pismene). Vzduchovej filtr asi tak 100letej nacucanej sra*ckou z airboxu (volej, voda) airbox plnej. Svitila stale kontrolka neutralu!!!
Takze v garazi u Mlcocha nakonec ,filtr,desky= vymena a celkova inspekce moje nedostatku tam bylo vic. Kontrolka neutralu??? Po ceste od cidla ke kontrolce nekde prostrelenej kabel(natahli jsme novej v tom svazku jsem ho nehledal). Takze budto se nemecka prace a presnost ponekud zkazila,nebo to tam orazi kdejakej Turek,nebo..................nevim
P.S. Neni vsechno zlato co se trpyti
Já jezdím s K1200R Sport do Linze (http://www.bmw-hoeglinger.at). Parádní přístup, vstřícnost, rychlost. Jediný mínus je, že english moc neumí ten přijímací technik, ale je to pohodovej týpek a nakonec jsme se vždy nějak domluvili. Jezdí tam plno lidí se třeba jen zeptat, poštelovat a oni - žádný problém !!! Přijde, ukáže, nastaví a zamává na šťastnou cestu. Takový přístup jsem nezažil a fakt se tam člověk cítí jako doma.
PAsov jsem chtěl taky zkusit, ale ten mám dál než Linz
Upravil MMirek dne 09.03.2012 20:23